Yonex Ezone 100SL tennisracket white

€ 125,00
Ophalen of Verzenden
3123sinds 29 okt. '22, 16:30
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
TypeRacket
GripmaatL0

Beschrijving

Prachtig Yonex Ezone 100SL white tennisracket, als nieuw. Gripmaat 0 (G 4 0/8), 18/25 kg. Vanwege chronische blessure slechts enkele keren gebruikt. Nieuwprijs €225. Doe een goed bod en hij is van jou.

beschrijving:
De Yonex Ezone 100SL is een racket uit de nieuwe Ezone collectie van Yonex. De Ezone rackets bieden de spelers extra veel power en veerkracht. Daarnaast zorgt de grotere sweetspot voor nog meer dynamisch vermogen en balsnelheid. Deze rackets zijn ideaal voor hard hitters die op zoek zijn naar een optimale combinatie van power en controle.

Dit lichte racket van 270 gram is goed handelbaar en is zeer geschikt voor de recreatieve en allround spelers. Het racket heeft al redelijk veel power, maar geeft je tegelijkertijd nog voldoende comfort. Het balanspunt van 330 mm in het midden zorgt bovendien voor extra power en balsnelheid. Het middelgrote racketblad van 645 cm2zorgt in combinatie met de sweetspot voor een uitstekende mix van power en controle.

Toegepaste Technologieën
De verbeterde Isometric technologie van Yonex zorgt voor een nog grotere sweetspot dan men al gewend is van Yonex, met name in de top van het blad waardoor het aantal missers zal afnemen en de controle zal toenemen. De nieuwe Vibration Dampening Mesh zit verwerkt in de gripschalen en zorgt voor extra trillingsdemping. Tot slot geeft het M40X materiaal het frame een verbeterde stabiliteit en flex.
Advertentienummer: m1903463175