Voetbalgoal

Op aanvraag
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 5,99 of thuis voor € 8,75
Thuisbezorgd voor € 13,90
970sinds 24 mei. '24, 21:15
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Top Trampolines
Lodderhoeksestraat 19a
6687 LR Angeren.

De SportsGoal van BERG is hét doel voor thuis. De eigentijdse looks zorgen er voor dat de SportsGoal mooi staat in elke tuin. Het sterke, robuuste, frame zorgt er voor dat het net altijd goed is opgespannen. Door het fijnmazige net, is het doel daarnaast uiterst geschikt voor verschillende balsporten. Zo is het niet alleen een voetbalgoal , maar ook een hockey goal en een handbaldoel.

Pluspunten
• Modern design.
• Stevig stalen frame.
• Geschikt voor diverse sporten zoals voetbal, hockey en handbal.
• Beschikbaar in 3 maten: S (120x180), M (160x240) en L       (200x300).
• Eenvoudige en snelle montage.
• Stevige verankering, die je niet hoeft te verwijderen bij bv. grasmaaien.
• Inclusief handige scoreteller en vier gratis pionnen.

Voor diverse balsporten
Speel je liever voetbal, hockey of handbal? Welke balsport je ook speelt, om een potje te kunnen spelen of trainen heb je een stevig doel nodig. Je zet het stalen zwarte frame in een handomdraai in elkaar en vervolgens duw je gemakkelijk het net vast. De buizen van het frame zijn ook bestand tegen een stootje. Dit komt door het stevige staal, dat is afgewerkt met diverse beschermende coatings.

Om je helemaal uit te leven, draai je het voetbaldoel alleen nog even vast in de grond met de bijgeleverde spiraalankers. Door het eenvoudig loskoppelen van het goal kan je deze heel gemakkelijk verplaatsen om bijvoorbeeld gras te maaien. De verankering kan in de grond blijven zitten met grasmaaien, je kunt hier gewoon overheen maaien (ook met een robotmaaier).

Modern en strak design
De afgeronde bovenhoeken van het voetbaldoel zorgen voor een strak gespannen dak. Dat maakt dat je de bal hard in de kruising kunt schieten. De BERG SportsGoal is namelijk geïnspireerd op een professioneel modern voetbalgoal. Die eigentijdse looks zorgen ervoor dat het doel mooi staat in elke tuin.

Wist je trouwens dat de SportsGoal door z’n unieke design een Red Dot Design Award in de wacht heeft gesleept? Dit is een van de meest prestigieuze design awards.

Er is altijd een maat die in je tuin past, omdat het doel beschikbaar is in 3 verschillende maten.
Maat S  1.20 x 1.80 x 0.60 m  € 159,=
Maat M  1.60 x 2.40 x 0.60 m € 219,=
Maat L    2.00 x 3.00 x 0.60 m € 299,=
Let op: het gaat hier om de binnenmaten van het doel.

Accessoires
De BERG SportsGoal wordt standaard geleverd met 4 pionnen, zodat je makkelijk een veldje of trainingsoefening uitzet. Ook is het goal voorzien van een handige scoreteller.
Als je jouw uitrusting helemaal compleet wilt maken, zijn er ook trainingsnetten (target nets) beschikbaar voor alle drie de maten. Het target net maak je makkelijk en snel vast met klittenband.

Daarbij schiet je altijd raak met de fijne BERG voetbal. Deze bal is naadloos en het heeft een zachte buitenlaag. De maat van de bal, is maat 5 € 29,=
Advertentienummer: m2118664569
Overige advertenties van Top trampolines
Meer van Top trampolines
Bekijk alle