Wahoo Kickr Fietstrainer - Zwift - Indoor - incl. fietsmat

Gereserveerd
Ophalen
35910sinds 20 mei. '24, 12:46
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw

Beschrijving

Slecht weer en toch conditie op peil houden of je trainingsschema volgen?
Wij bieden onze Wahoo Kickr fietstrainer aan!
Inclusief fietsmat en boekje.

- Geschikt voor Zwift
- Direct drive trainer met vliegwiel
- Bluetooth en ANT+ voor koppelingen
- Stijginspercentage tot 20%
- Zeer realistische fietservaring
- Door de uitdraaibare poten stabiel te zetten op iedere ondergrond
- Ook geschikt voor carbon fietsen
- Geluid op hogere snelheden
- Adapter nodig voor steekas wielen

De Wahoo Kickr is een fietstrainer in het hoogste segment en beschikt over een zeer sterke elektrorem. De Kickr heeft een maximaal vermogen van 2000 Watt en kan een stijging simuleren van 20%. Dankzij het stalen materiaal dat gebruikt is staat de trainer erg stevig en betrouwbaar. Verder is de trainer ook opvouwbaar zodat deze makkelijk op te bergen is als je klaar bent met fietsen.

De Kickr is iets verniewd voor het seizoen 2017 - 2018.De trainer is nu ook geschikt voor 12x148mm fietsen.

Voor de bevestiging van de fiets heeft de Kickr een Direct Drive systeem. Je plaatst de fiets rechtstreeks op de cassette van de trainer. In combinatie met het fysieke vliegwiel zorgt dit ervoor dat je het gevoel hebt dat je buiten fietst.

Vanaf eind 2017 is de Wahoo Kickr Climb verkrijgbaar. De Climb is te koppelen aan de Kickr fietstrainer en zo wordt een klim of afdaling nog echter.

Door middel van het ingebouwde Bluetooth en ANT+ kun je de Kickr koppelen met je smarthpone, tablet of pc. Nadat je de koppeling hebt gemaakt kun je de weerstand van de trainer aanpassen middel van de nodige software. De weerstandsverandering loopt uiterst soepel in elkaar over, zonder schokkerig aan te voelen. Vooral bij de acceleratie, vertraging en het bergop -en bergaf rijden op bijvoorbeeld Zwift is dit zeer belangrijk en nog veel realistischer als ooit tevoren.
De LED verlichting zorgt ervoor dat je op een makkelijke manier weet waneer je verbinding hebt gemaakt via BT4.0, ANT+ FE-C of ANT+. Daarnaast geven ze ook weer of de trainer met stroom verbonden is.

Naast het aansturen van de weerstand kun je ook je ritgegevens uitlezen en analyseren. De Kickr biedt alles wat je nodig hebt in een trainer en zal de wensen vervullen van elke fietser. Hoewel de Kickr misschien teveel is voor de beginnende fietser, is het een perfecte keuze voor de ervaren fietser. Het hoge wattage en stijgingspercentage zorgen dat de zwaarste trainingen en snelste sprints gesimuleerd kunnen worden.
Advertentienummer: m2117041087