Cat B40H+ dual sim *BTW* *NIEUW*

€ 65,00
Verzenden
€ 6,95
3976sinds 3 jun. '21, 12:49
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
AbonnementZonder abonnement
SimlockZonder simlock
ModelKlassiek of Candybar
Resolutie cameraMinder dan 3 megapixel

Beschrijving

Merk: Cat
Model
: S40H+ feature phone
Staat: Nieuw, ongeopende verpakking met seal
Garantie: Ja, PhoneBucks garantie 24+ maanden
Toestel komt met BTW factuur (getoonde prijs incl. BTW)

Sinds 2021 is Catphones ook uitgekomen met een aantal toestellen welke uit zijn gerust met H+. Wat betekent H+? Deze telefoons zijn voorzien van een bewerkte behuizing van BioMaster (ISO 22196) waarmee 99,9% van alle bacteriën van het toestel verdwijnen binnen 24 uur. Een ideaal toestel voor de gezondheidssector! 

Tevens is de Cat B40H+ de eerste telefoon van dit merk die zonder 220V USB adapter komt, om het plastic afval te verminderen (ook bij productie). Houdt hier rekening mee bij het aanschaffen van het toestel / de toestellen.

De telefoon heeft geen gebruikerssporen en zit nieuw in de verpakking! U krijgt wereldwijd 24 maanden garantie na aankoop. Bij PhoneBucks krijgt u bij nieuwe toestellen "PhoneBucks service", dat wil zeggen dat wij ook ná 24 maanden u nog steeds service kunnen bieden op uw toestel door coulance aan te vragen bij de fabrikant.

Per maand betalen is bij telefoons ook mogelijk wanneer je die wilt combineren in een abonnement. Informeer naar de mogelijkheden.

Ook voor grote aantallen kunnen wij mooie aanbiedingen samenstellen!

Prijs
De prijzen zijn vast, en - tenzij anders aangegeven in de advertentie hierboven - zónder verzendkosten.

Ophalen of verzenden
Wij doen alléén aan verzenden. Het is dus niet mogelijk om te vragen om de getoonde producten op te halen. U heeft wel recht op 14 dagen herroepingsrecht, want wij zijn een bij de KvK ingeschreven bedrijf die zich aan alle regels probeert te houden. Bespaar u de moeite om te vragen of u alsnog, per uitzondering, uw product op kan komen halen, want ophalen kan niet - ook niet per uitzondering (dan moet u dus helaas verder zoeken).

PhoneBucks
We zijn een onderneming met louter positieve ervaringen. Welke zoekmachine er ook wordt gebruikt, wij komen niet negatief naar boven. We doen er alles aan om duidelijk en klantvriendelijk te reageren en eventuele klachten naar 100% tevredenheid op te lossen. Ons bedrijf bestaat sinds 2010 en we hebben ons gericht om een webshop te zijn met uitmuntende service en scherpe prijzen. Wilt u een product liever combineren met het afsluiten van een abonnement, dan is dat ook mogelijk. Wij werken samen met alle grote providers van Nederland.

Openingstijden
U kunt ons bereiken op de volgende dagen en tijdstippen
ma 09:00 - 18:00
di 09:00 - 18:00
wo 09:00 - 18:00
do 09:00 - 18:00
vr 09:00 - 18:00
zaterdag en zondag onbereikbaar

U kunt uiteraard 24 uur per dag berichten sturen via de Marktplaats app. Wij proberen dan altijd zo snel mogelijk te reageren, ook buiten onze openingstijden.
Advertentienummer: m1713065564