MyTech Wireless Charger

€ 10,00
Verzenden
380sinds 23 okt. '22, 14:53
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
Geschikt voorApple iPhone

Beschrijving

Nieuwprijs €25,00
Onze nieuwprijs €10,00

ProductbeschrijvingSuper easy! Je legt jouw smartphone op de MyTech wireless charger en deze start direct met opladen. Draadloos, snel en gemakkelijk. De MyTech charger is eenvoudig mee te nemen want dun en compact! Veilig en snel opladen met de MyTech wireless charger. Kabels zijn niet meer nodig. Laad jouw smartphone tot 2 x sneller op!

Voordelen:
- Gemakkelijk, je legt je smartphone op de MyTech wireless charger en opladen start onmiddellijk.
- Snelladen met een vermogen tot 10W, Quick Charge 2.0 charging adapter.
- Veilig opladen
- Het oplaadstation is uitgevoerd met geavanceerde automatische controle technologie. Ingebouwde veiligheid voor overcharge, overvoltage bescherming, temperatuur controle, oververhitting en detectie van vreemde objecten. De batterij is beschermd tegen schade van overladen.

Universele draadloze oplader voor iPhone, Samsung en Android smartphones

De MyTech wireless charger voor het veilig opladen van diverse smartphones. Apple Iphone XS, XS MAX, XR, X, 8 en Samsung Galaxy S9, S8, S7, S6, Note9, Note8. LG G7 Thinq, V30S Thinq, V30, G4 en Sony Xperia XZ3, X72, Nokia en Sirocco en andere smartphones uitgevoerd met Qi draadloos opladen uitvoering.

Wat zit er in de verpakking?
In de verpakking zit de MyTech wireless Charger Disk, een zwarte USB kabel (1 meter) en een gebruikershandleiding in het Engels. Let op: een USB adapter voor snelladen is niet inbegrepen!

MyTech Wireless Charger Productinformatie

Materiaal: Aluminium + ABS
Input: 5V 2A-9V 2A
Output: 9V 1,2A/%V 1A
Power: 10W (max)
Transmissie afstand: 8mm
Afmetingen product: 10,1 mm breed – 6,6mm dik
Gewicht: 60 gram

Instructies:
  • Voor het draadloos opladen van een smartphone wordt gebruikgemaakt van magnetische inductie. Plaats niets tussen de smartphone en de oplader. Magnetische bevestigingen, magnetische cases of andere objecten tussen de smartphone en de oplader kunnen de prestaties nadelig beïnvloeden of de magneetstrips en RFID-chips in sommige creditcards, beveiligingsbadges, paspoorten en elektronische sleutels beschadigen. Als de case een van deze objecten heeft, verwijdert u ze alvorens het apparaat op te laden of zorgt u ervoor dat ze zich niet tussen de achterkant van de iPhone en de oplader bevinden.
  • Als de smartphone niet of traag wordt opgeladen en de smartphone in een dikke case, metalen case of battery case zit, probeert u de case te verwijderen.
  • Als de smartphone trilt, bijvoorbeeld wanneer een bericht wordt ontvangen, kan deze worden verplaatst. Hierdoor levert de oplaadmat mogelijk geen stroom meer aan de smartphone. Als dit vaak gebeurt, moet u overwegen om de trilfincite uit te schakelen, niet storen in te schakelen of een case te gebruiken om te voorkomen dat het apparaat wordt verplaatst.
  • Afhankelijk van de oplaadmat u hebt, hoort u mogelijk zachte geluiden wanneer de smartphone wordt opgeladen.
  • Uw smartphone kan iets warmer worden als deze aan het opladen is. Als de batterij te warm wordt, beperkt de software het opladen tot 80 procent om de levensduur van de batterij te verlengen. Uw smartphone zal opnieuw opladen als de temperatuur is gedaald. Probeer uw smartphone en oplader naar een koelere plek te verplaatsen.
  • Uw smartphone kan niet draadloos worden opgeladen wanneer deze via USB is aangesloten. Als de smartphone op de computer is aangesloten via USB of als de smartphone is aangesloten op een USB-lichtnetadapter, wordt de smartphone opgeladen via de USB-aansluiting.

Bij bezichtiging!
Kunt u pinnen bij aflevering!

Eventueel te bezichtigen op afspraak!
Neem dan contact met ons op.
Telefoonnummer 0615507694

Bekijk ook onze andere advertenties!
Advertentienummer: m1901116373