Apple AirPods Pro case - Wit (Transparant)

€ 9,95
260sinds 13 okt. '21, 06:06
Deel via
of

Kenmerken

TypeBescherming
ConditieNieuw

Beschrijving

De optimale bescherming voor je Telefoonscherm!

Een glazen screenprotector is niet te vergelijken met een normale screen protector. Waar een normale screen protector gemaakt is van dun plastic, is een glazen screenprotector gemaakt van gehard glas! Met de Glazen screenprotector van Telefoonglaasje.nl is jouw mobiele telefoon altijd glashard beschermd tegen val-, stoot- en krasschade, zonder nog maar een beetje in te leveren op de gebruikservaring van jouw mobiel! Onze glazen screenprotectors zijn namelijk 99,9% doorzichtig en voorkomen vingerafdrukken op het beeldscherm door middel van een Oleofobe laag. Kortom, een glazen screenprotector is de optimale bescherming voor het beeldscherm van uw mobiele telefoon.

Bescherming van je Telefoonscherm is belangrijk

Het scherm van de telefoon is een van de belangrijkste componenten van de telefoon om te beschermen. Vanwege de hoge kwaliteit schermen die tegenwoordig gebruikt worden in high-end telefoons, zijn de reparatiekosten erg hoog mocht het scherm breken. Het is dan ook verstandig om je scherm zo optimaal mogelijk te beschermen.

Let op, namaak producten in inloop

De glazen screenprotectors van Telefoonglaasje.nl worden uitsluitend en alleen door Officiële Telefoonglaasje kanalen verkocht.

Telefoonglaasje.nl is geregistreerd in het Benelux-merken depot.

Op werkdagen voor 17:00 besteld, is morgen in huis!

Advertentienummer: a1403442079