AOR AR-5700D

€ 4.899,95
Verzenden
5114sinds 27 jan. '22, 06:09
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

De AOR AR5700D is een hoogwaardige communicatie-ontvanger voor commerciële en overheidstoepassingen. De AR5700D is de oplossing voor breedbandsignaaldetectie, monitoring, spraakdecodering, opname en weergave. De AR-5700D is een superbreedband 9 kHz tot 3,7 GHz digitale communicatie-ontvanger waarmee u een breed scala aan digitale en analoge signalen kunt horen. Het decodeert niet alleen meer digitale signalen dan enig ander concurrerend product, maar ook de unieke FPGA-verwerkingstechnologie met 3 kernen die is geïmplementeerd, zorgt voor een krachtige verwerking van digitale demodulatie.

Meegeleverde software bij de AOR AR5700D

Met de standaard meegeleverde I/Q-uitgang en AR-IQ-III-software kunt u naast PC-besturing ook een volledige bandbreedte van 0,9 MHz opnemen en afspelen zonder kwaliteitsverlies!

Wat zijn de belangrijkste functies op de AOR AR5700D?

 • Digitale signaalverwerking: ingangssignalen na de 45,05MHz IF worden omgezet van analoog naar digitaal door een DSP-processor. Er is geen AGC in de analoge verwerkingseenheid, aangezien alle verwerking, inclusief AGC, wordt gedaan door DSP.
 • Hoogwaardige analoge front-end: analoge signaalverwerking wordt uitgevoerd door een computergesimuleerd, hoogwaardig distributieconstantefilter.
 • Lokale DDS-oscillator: in plaats van de conventionele PLL-methode wordt de eerste lokale frequentie geproduceerd door directe digitale synthese. Die methode maakt frequentieomschakeling op hoge snelheid mogelijk.
 • IF-uitgang: er wordt een analoge IF met een bandbreedte van 15 MHz (+/-7,5 MHz) uitgevoerd.
 • Digitale I/Q-uitgang: Een digitaal I/Q-signaal van 0,9 MHz wordt uitgevoerd via een USB 2.0-interface.
 • Zeer nauwkeurige frequentiereferentie: 0,01 ppm frequentiestabiliteit van de 10 MHz interne hoofdoscillator wordt bereikt bij gebruik van de optionele GPS-ontvanger.
 • FFT-analysator: dankzij de ingebouwde FFT-processor kunnen 10 MHz breedspectrumgegevens met hoge snelheid via serieel worden uitgevoerd.
 • Digitale spraakdemodulatie in meerdere modi: D-STAR, YAESU, ALINCO, D-CR, NXDN, P25, dPMR, DMR, Mototrbo, TETRA. (Modusafhankelijke beperkingen zijn van toepassing)
 • Videodemodulatie: door een externe tv-monitor aan te sluiten, is het mogelijk om het signaal van FM-modulatie beveiligingscamera's en analoge tv-uitzendingen te demoduleren. Wanneer u de tv-monitor aansluit, kunt u de gedemoduleerde video controleren. Niet compatibel met digitale terrestrische televisie.
 • Gelijktijdige bewaking: 2-bands ontvangst, offset-ontvangst, drievoudige ontvangst (beperkingen zijn van toepassing).
 • SD-kaartsleuf: u kunt de ontvangen audio opnemen, analoog en gedecodeerd digitaal, evenals logs.
 • 12 kHz analoge I/Q-uitgang: maakt DRM-uitzendingen decodering mogelijk via een pc en speciale software van derden.
 • HF directe bemonstering: bij ontvangst van HF-signalen worden de signalen direct naar digitaal geconverteerd zonder de mixer binnen te gaan. Dit maakt zeer goede lineariteitskarakteristieken mogelijk.

Super breedband dekking 9 kHz tot 3,7 GHz
De AOR AR5700D decodeert veel digitale protocolsignalen zoals TETRA, DMR, NXDN, D-STAR, DPMR, APCO 25, YAESU, ALINCO, D-CR en ontvangt natuurlijk traditionele analoge signalen zoals FM, FM-STEREO, AM, SYNCHRONOUS AM , USB, LSB, CW, analoge I/Q en FM-video, in afstemstappen van 1Hz tot 999.999kHz.

Een krachtpatser aan CPU's en FPGA's
De AR5700D is uitgerust met maar liefst vier renesas SH2 CPU's, drie ANALOGE APPARATEN Blacklin DSP's, één ANALOGE DIVICES ADSP-2185 DSP en vier INTEL (ALTERA) Cyclon FPGA'S voor krachtige signaalverwerking, demodulatie en decodering. Directe conversie HF-signalen en middenfrequentiesignalen worden gedigitaliseerd door een 14-bits A/D-converter en verzonden naar de FPGA- en DSP-eenheden voor snelle en nauwkeurige verwerking. De hoge bemonsteringsfrequenties van 63/65 MHz die voor de A/D-converter worden gebruikt, bieden superieure aliasing en beeldreductie

Nauwkeurige signaalsterkte-indicator
De AR5700D toont zeer nauwkeurige signaalsterktewaarden, in S-eenheden, dBm en dBuv-eenheden. Omdat het wordt gemeten aan de antenne-ingang, verandert het weergegeven niveau niet wanneer de verzwakker of AMP wordt gebruikt. AR5700D beschikt ook over een hoogwaardige en gemakkelijk af te lezen traditionele "analoge" S-meter.

Handvat
Met zijn lage gewicht van 5 kg en zijn robuuste draagbeugel is de AOR AR5700D volledig verplaatsbaar. D


Truckerswereld
Zuidwending 165
9644XD Veendam
Telefoon: +31 (0)598 23 55 99
KvK-nummer: 59768185
Klik voor meer info op deze link:

Advertentienummer: a1421535995
Overige advertenties van Truckerswereld.nl
Meer van Truckerswereld.nl
Bekijk alle