Tensec powerbank 36.000mah

€ 19,99
€ 6,75
3548sinds 13 dec. '22, 17:27
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
MerkTensec
USB-aansluitingen4

Beschrijving

Hierbij te koop powerbanks 36,000mah

We willen tegenwoordig graag altijd bereikbaar en online zijn. Bellen en gebeld worden, even de status van je vrienden checken of zelf een statusupdate het op wereldwijde web delen. Natuurlijk raakt je accu leeg om vervolgens niet meer bereikbaar te zijn of online te kunnen. En wat doe je als je nergens je oplader in een stopcontact kan steken? Gelukkig laad jij met deze solar powerbank altijd en overal je mobiele apparaten op, zonder netstroom!

De zon als enige krachtbron
Een powerbank is enorm handig voor het opladen van bijvoorbeeld tablets en smartphones. Maar wat doe je als je powerbank leeg is? Dan heb je toch een stopcontact nodig om deze op te laden. Heel vervelend wanneer je op het strand zit of een lange trektocht door de natuur maakt. Met deze solar powerbank is de zon het enige dat je nodig hebt!


Razendsnel opgeladen
Met een 5 watt Quick charge USB-poort is de batterij van je telefoon nóg sneller vol. Zo ga je ’s ochtends zorgeloos de deur uit en kom je met een volle batterij thuis.

✓ Topkwaliteit
Onze solar powerbank bestaat uit krachtig silicagel en zonnepanelen van de hoogste kwaliteit zodat je ‘m nog jarenlang kunt gebruiken. Dit maakt de accu niet alleen robuuster, maar ook spatwaterdicht. Wij hebben het product uitvoerig getest en geranderen dan ook kwaliteit.

Eenvoudig te gebruiken
Deze powerbank is feitelijk een miniatuur zonnepaneel. De zonnecellen vangen zonlicht op en zetten dit om naar energie. En met die energie laad je snel en eenvoudig je apparaten op, waar en wanneer jij dat wil.

Voordelen:
Geen stopcontact nodig
Duurzaam
Compact
Draadloos
Laadt snel op
Makkelijk om mee te nemen

Kenmerken:
Laadt een iPhone 12 op in 1,5 uur
Ondersteunt vrijwel ieder merk smartphone
3 High-Speed Output Poorten & Dual Input Poorten
Rubberen rand ter bescherming
Ingebouwd systeem om overladen en oververhitting te voorkomen
Inclusief koord en karabijnhaak
Ingebouwde zaklamp

Het ingebouwde systeem tegen overladen en oververhitting zorgt ervoor dat je je apparaten met een veilig gevoel kunt opladen. Gebruik het meegeleverde koord en karabijnhaak om de solar charger aan je tas te hangen. Op die manier heb jij ook tijdens het opladen je handen vrij. De rubberen rand rondom de powerbank biedt bescherming tegen vallen en stoten. Wordt het snel donker? Geen zorgen, met de ingebouwde zaklamp zie jij altijd waar je loopt.

Te gebruiken voor
Deze powerbank op zonneenergie is dé musthave voor iedereen die veel onderweg weg is en toch mobiel wil zijn. Jij hebt met de powerbank altijd een mogelijkheid je apparaten binnen een mum van tijd opgeladen. Lege powerbank? Dan maak jij gebruik van de eeuwenoude, en gratis, energiebron die we de zon noemen.


Specificaties

Batterijcapaciteit: 36.000 mAh
Uitgangsspanning: DC 5V/3A
Uitgangsspanning draadloos: DC 5V/1A
Vermogen zonnepaneel: 1.8W
Afmetingen: 16.7 x 8.6 x 2.85 cm
Oplaadtijd: 6 – 8.5 uur
De Powerbank van Tensec heeft vele voordelen:

2 USB Poorten, 1 USB-C en 1 micro USb
Quick charge functie
USB-C Poort
Wireless charging
Super felle zaklamp
36.000 mAh
Tot 12 keer je telefoon opladen
Speciale valbescherming
IP54 stofbescherming en plensdicht
Jouw nieuwe Powerbank is geschikt voor:

Outdoor gebruik
Indoor gebruik
Opladen via het stopcontact
Opladen via de zon
Opladen via de laptop
Wat zit er in de verpakking?

36000 mAh Solar powerbank
Oplaadkabel
Karabijnhaak
Koord
Handleiding


Wil jij nooit met een lege smartphone of tablet komen te zitten? Dan worden jij en deze powerbank op zonneenergie heel snel onafscheidelijk. Wacht dan ook niet langer en bestel direct je eigen solar powerbank!

Belangrijke opmerking
LET OP! Doordat het zonnepanneel relatief klein is in verhouding met de capaciteit van de batterij is het slechts bedoeld als ondersteuning. Mocht je vragen hebben hierover kunnen we u op de mail hier meer informatie over geven.
Advertentienummer: m1921242142