Yealink SIP-T42U VoIP telefoon Opvolger SIP-T41S en SIP-T42S

€ 136,95
Verzenden
€ 6,95
420sinds 28 jul. '22, 10:23
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving
Yealink T42U VoIP Telefoon


De Yealink T42U is de opvolger van de Yealink T41S en de T42S. De Yealink T42U is een praktische en veelzijdige VoIP telefoon die zich aanpast aan de behoeften van alle professionals. Deze VoIP telefoon is ontworpen voor zowel intensief als incidenteel gebruik en kan op drie verschillende manieren worden gebruikt om te communiceren: traditioneel via de handset, op luidspreker wanneer u zich in een rustige ruimte bevindt, of via een headset voor handsfree gebruik in volledige privacy. Met de optionele WF40 of WF50 dongle sluit u de telefoon aan op het wifi netwerk, en kies voor een Bluetooth-verbinding door een BT40 of BT41 dongle te kiezen.

Op het 2,4" LCD-scherm met zwart-witdisplay kunnen gebruikers snel de datum en tijd van de dag, de naam en het nummer van de beller en de verbindingsstatus zien. Verschillende LED-indicatoren geven inkomende gesprekken, berichten in de wacht en of de lijnen van uw medewerkers beschikbaar of bezet zijn weer. Aan de audiokant biedt de Yealink T42U telefoon een meeslepende geluidservaring voor gebruikers met full-duplex HD audiokwaliteit. AEC-technologie en akoestische afscherming elimineren actief echo's en ruis, zodat alleen stemmen uit afzonderlijke luidsprekers verstaanbaar zijn. Dit product is compatibel met hoortoestellen, dus u kunt er zeker van zijn dat u het kunt gebruiken zonder last te hebben van audio-interferentie die de kwaliteit van uw gesprekken kan beïnvloeden.


Meerdere telefoonfuncties


De Yealink T42U is een krachtige telefoonoplossing waarmee gebruikers de hele dag door kwalitatief hoogwaardige gesprekken kunnen voeren. In het telefoonboek met 1000 nummers kunt u alle nummers opslaan die u nodig hebt, en met de verschillende programmeerbare toetsen kunt u gemakkelijk snelkoppelingen maken om de dagelijkse afhandeling van oproepen verder te vereenvoudigen. Dit veelzijdige toestel integreert talrijke telefoonfuncties zoals oproepaanname, oproepdoorschakeling, oproep in wacht, oproepdoorschakeling en noodoproep. Als complete communicatieoplossing bevat deze telefoon ook extra functies zoals: muting, auto answer of zelfs intelligent dialing.

Technische eigenschappen van de Yealink T42U:

  • Dubbele GigE gigabitpoort voor een snelle verbinding
  • Twee USB-poorten om het toestel uit te breiden met Bluetooth, WiFi, een headset of USB-recording.
  • Fantastische audio door de HD voice & noise filtering
  • Ondersteuning tot 12 SIP accounts om meerdere oproepen tegelijk te kunnen ontvangen
  • Gewenste kijkhoek met de verstelbare bureaustandaard (2 standen)
  • Dual firmware images vangen eventuele mislukte upgrades op, zodat je altijd over een backup beschikt
  • Door het headset icoontje op de telefoon is het mogelijk om een DECT headset (WH66 of WH67) direct vanaf de telefoon te beheren. Op deze manier kun je beter gelijktijdige gesprekken ondersteunen met de headset.


Advertentienummer: a1443218400