Siemens Gigaset SL400A handset plus basisstation

Bieden
Ophalen of Verzenden
622sinds 6 feb. '23, 22:44
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt
Aantal handsets1 handset
EigenschappenStralingsarm

Beschrijving

Siemens Gigaset SL400A handset plus basisstation. Mooi design, degelijke kwaliteit.

De accu heeft wel zijn langste tijd gehad, als er niet gebeld wordt dient de telefoon op het basisstation te staan, anders is de batterij snel leeg. De accu kan vervangen worden, een nieuw exemplaar kost ongeveer 5 Euro.
Het toetsenbord begint wat lastig te doen, vaak dien je een toets 2x in te drukken.Verrijk uw interieur met de Gigaset SL400A. Deze telg uit de high-end Gigaset SL-serie is met zijn metalen frame, verlichte toetsen en kleurendisplay namelijk een lust voor het oog. Met een lengte van slechts 12,1 centimeter is de SL400A bovendien bijzonder compact. Hierdoor geniet u tijdens telefoongesprekken van een fijne grip. De SL400 beschikt echter over nog veel meer moois. Wat te denken van ruimte voor 500 contacten, een antwoordapparaat met 45 minuten opnametijd en zelfs Bluetooth en een miniUSB-aansluiting.

De Gigaset SL400A maakt uw drukke leven een stuk overzichtelijker. Het telefoonboek bied plaats aan 500 contacten, en onthoudt afspraken en verjaardagen voor u. Naar wens stelt u de SL400A zo in dat u op uw mobiele telefoon een bericht ontvangt wanneer iemand de Gigaset belt als u niet thuis bent. Het antwoordapparaat geeft uw contacten tot 45 minuten de tijd om hun zegje te doen. Ook Bluetooth is aanwezig. Zo koppelt u naar wens een headset aan de SL400A als u uw handen graag vrij houdt. Met de miniUSB-poort koppelt u de SL400A daarnaast aan uw pc om contacten met Outlook te synchroniseren.
Advertentienummer: m1941284328