Maxcom KXT481 seniorentelefoon met fototoetsen & paniekknop!

€ 69,99
Ophalen of Verzenden
124817sinds 26 aug. '21, 15:13
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

De Maxcom KXT481 is een speciale huistelefoon met handige SOS functie! Grote toetsen en een overzichtelijk display maken het bellen zeer eenvoudig.


Twee sneltoetsen kunnen worden voorzien van een foto, waarmee deze vaste telefoon ook geschikt is voor mensen die willen bellen op basis van beeldherkenning. De derde sneltoets is de SOS alarmknop om vooraf ingestelde contacten te kunnen waarschuwen.

Hiernaast beschikt de Maxcom KXT481 over een optische signalering (rood flitslicht) en zeer duidelijk belgeluid. Een gemiste oproep wordt kenbaar gemaakt door een knipperend ledlampje op het toestel. De KXT481 is geschikt voor dragers van een gehoorapparaat (HAC).


Plus- & minpunten Maxcom KXT481

+ Grote toetsen en goed leesbare cijfers
+ Alarmfunctie SOS knop inclusief los draagbare paniekknop
+ Luide bel en duidelijk volume in de hoorn
+ Twee fototoetsen
+ Uitgebreide Nederlandstalige handleiding
- Nergens een toets om een inkomende oproep te weigeren

SOS alarmering

De Maxcom KXT481 is voorzien van een SOS functie waarmee maximaal 5 mensen gewaarschuwd kunnen worden. Op het toestel zelf zit een vaste SOS alarmknop. Verder wordt er standaard een losse, spatwaterdichte paniekknop meegeleverd. Deze is aangemeld op de telefoon. De werking van het alarm wordt stap voor stap uitgelegd in de handleiding. Bij het instellen kunt u een eigen boodschap inspreken. Bij een alarmering worden de mensen uit de lijst in volgorde gebeld door de Maxcom KXT481.


Iemand die slecht ter been is, kan een inkomende oproep op de telefoon aannemen door op het knopje van het losse alarm te drukken. Het telefoongesprek vindt dan in handsfree modus plaats.

Meer informatie en bestellen via onze webshop:
Advertentienummer: a1396693760