MaxCom KX481 met SOS paniekknop!

€ 50,00
Ophalen of Verzenden
PostNL€ 6,75
  • Track & Trace
  • Veilig en snel
320sinds 24 jun. '22, 17:06
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
Productnummer (EAN)5908235972756

Beschrijving

De Maxcom KXT481 is een speciale huistelefoon met handige SOS functie! Grote toetsen en een overzichtelijk display maken het bellen zeer eenvoudig.

Twee sneltoetsen kunnen worden voorzien van een foto, waarmee deze vaste telefoon ook geschikt is voor mensen die willen bellen op basis van beeldherkenning. De derde sneltoets is de SOS alarmknop om vooraf ingestelde contacten te kunnen waarschuwen.

Hiernaast beschikt de Maxcom KXT481 over een optische signalering (rood flitslicht) en zeer duidelijk belgeluid. Een gemiste oproep wordt kenbaar gemaakt door een knipperend ledlampje op het toestel. De KXT481 is geschikt voor dragers van een gehoorapparaat (HAC).
Plus- & minpunten Maxcom KXT481 Grote toetsen en goed leesbare cijfers
Alarmfunctie SOS knop inclusief los draagbare paniekknop
Luide bel en duidelijk volume in de hoorn
Twee fototoetsen
Uitgebreide Nederlandstalige handleiding
Nergens een toets om een inkomende oproep te weigeren
Alles over de SOS alarmering van de Maxcom KX481De Maxcom KXT481 is voorzien van een SOS functie waarmee maximaal 5 mensen gewaarschuwd kunnen worden. Op het toestel zelf zit een vaste SOS alarmknop. Verder wordt er standaard een losse paniekknop meegeleverd (maximaal 5 stuks). De werking van het alarm wordt stap voor stap uitgelegd in de handleiding. Bij het instellen kunt u een eigen boodschap inspreken.

Zodra het alarm (vaste knop op de telefoon of het losse alarmknopje) wordt ingedrukt, klinkt er een duidelijk alarmsignaal op de telefoon en wordt de ingesproken boodschap afgespeeld. Na enkele seconden gaat de telefoon (ook als de hoorn per ongeluk naast de haak ligt) naar de eerste persoon in de lijst bellen. Deze persoon neemt het gesprek aan en hoort de alarmboodschap. Besluit hij te reageren dan dient deze persoon een 0 in te toetsen op zijn telefoon. Dan wordt er een duidelijke spreek-luisterverbinding geopend.

Het systeem wil na twee minuten weten of de volgende persoon in de lijst gebeld moet worden. Door eerst een 1 en daarna een 5 in te drukken op zijn telefoon kan de gealarmeerde persoon de verbinding verlengen met opnieuw twee minuten. Door eerst op 1 en daarna op 9 te drukken kan hij de alarmering beeindigen. Zo niet, dan wordt de volgende persoon in de lijst gebeld, totdat er uiteraard iemand in actie komt.

Stel dat de gebruiker per ongeluk op de alarmknop drukt, is het een kwestie van dezelfde knop een paar tellen ingedrukt houden. Op deze wijze kan de gebruiker zelf de alarmoproep stoppen en worden er geen (meer) mensen gewaarschuwd.

Bijzonderheden om te weten:
  • Voicemail: komt de alarmering terecht in de voicemail dan wordt een voicemailbericht ingesproken (tot ongeveer een minuut) waarbij de alarmboodschap telkens herhaald wordt. Daarna gaat het alarmsysteem naar de volgende persoon in de lijst.
  • Water: de alarmknop is spatwaterdicht en kan onder de douche gebruikt worden.
  • Aannemen gesprek d.m.v. alarmknopje: iemand die slecht ter been is, kan een inkomende oproep op de tefoon aannemen door op het knopje van het losse alarm te drukken. Het telefoongesprek vindt dan in handsfree modus plaats.
Advertentienummer: m1856802832