Grasrand borderrand of grasmaaierrand van kunststof

€ 7,99
Ophalen of Verzenden
€ 8,50
873sinds 1 sep. '21, 13:29
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
TypeBorder
MateriaalKunststof
Lengte200 cm of meer

Beschrijving

Mooie stevig en functionele grasranden, borderranden voor plaatsen op grens van gazon en border of als rand in bijvoorbeeld de moestuin of als markering voor de robotmaaier. Een goedkope en doeltreffende methode, welke gemakkelijk te plaatsen is. U graaft ze voor ongeveer 50% in en dan is het van zichzelf al zo stevig dat het blijft staan.

Keuze uit de volgende hoogtes ( een rol is altijd 9 meter lang):
15 cm hoog, welke per rol van 9 meter kost € 8,99
20 cm hoog, welke per rol van 9 meter kost € 12,95
25 cm hoog, welke per rol van 9 meter kost € 17,95

ONS BEDRIJF: is een totaalleverancier voor alles wat met de tuin te maken heeft. De meeste planten, bomen en struiken komen rechtstreeks van eigen kwekerij. Dus prettig geprijsd en gekweekt onder zo natuurlijk mogelijke omstandigheden. . Hierdoor zullen de planten gewoon veel beter aanslaan omdat de overgang naar de tuin minder groot is.

VERZENDEN is geen probleem. De kosten hiervan zijn: Nederland. € 8,50. Grotere partijen kunnen we verzenden op een minipallet of pallet. Informeer vrijblijvend naar het gewicht van het door u gezocht artikel en aantal hiervan. In de regio kunnen we met onze eigen transportdienst leveren. De kosten hiervan variëren en zijn afhankelijk van waar u precies woont en wat u nodig heeft.

ADRES: Tuincentrum en kwekerij de Triemen, de Triemen 5A 9296 MB Triemen.
OPENINGSTIJDEN: zijn maandag, dinsdag en woensdag op afspraak en als hek open staat. Donderdag en vrijdag van 9.00 tot 18.00 en zaterdag van 9.00 tot 16.00.

WEBSHOP: Zie ook onze andere advertenties en onze webshop tuinbestelling .nl
BETALING: U kunt bij ons pinnen, contant betalen, marktplaats betaalverzoek of vooraf overmaken.
Advertentienummer: m1745130233