Adezz Malaga Rhombus hardhouten plantenbak rechthoek 120 x

€ 784,45
Verzenden
110110sinds 26 nov. '19, 16:51
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Heeft jouw tuin nog een prachtige en solide plantenbak nodig? De Adezz Malaga Rhombus hardhouten plantenbak is een tijdloze topper die in iedere tuin past. Omdat deze plantenbak gemaakt is van hardhout en daarom lang meegaat zit er ook een uitzonderlijke garantietermijn van vijf jaar op. Zo weet je dat de Malaga Rhombus hardhouten plantenbak voor een langdurig duurzame relatie met je tuin gaat!

Fungeert tevens als divider: Door de grootte van deze hardhouten plantenbak is het ook mogelijk om hem te gebruiken als bijvoorbeeld terrasafscheiding of om een ruimte in de tuin af te scheiden. Zijn je kliko's een doorn in je oog? Misschien wil je wat meer privacy op je balkon? Ook dan zijn deze mooie plantenbakken de ideale en smaakvolle afscheiding. De plantenbakken staan niet vast in de tuin, zo blijft het mogelijk om je tuin aan te passen. Naast een mooie loungeset staan de Malaga Rhombus plantenbakken namelijk ook fantastisch.

Prachtige uitstraling: De hardhouten plantenbak ziet er luxueus en modern uit, mede door de strakke vormgeving in combinatie met de mooie bruine kleur. Deze mooie bruine kleur is te danken aan het materiaal van deze plantenbak: hardhout. Maak de uitstraling van de plantenbak helemaal af door er prachtige, kleurrijke planten/bloemen in te zetten.

Gebruik van duurzame en verantwoorde materialen: Deze plantenbakken zijn gemaakt van hardhout. Hardhout staat erom bekend lang mee te gaan en onderhoudsarm te zijn. En nog een voordeel, hij kan zonder problemen de gehele winter buiten blijven staan. Dat scheelt behoorlijk wat gedoe wanneer je je tuin of balkon winterklaar wil maken. Houd er wel rekening mee dat planten in een bak minder bestand zijn tegen vorst dan in de volle grond.

Kenmerken Malaga Rhombus plantenbak
  • De plantenbak is bestand tegen vorst en kan het hele jaar buiten blijven staan
  • De plantenbak is gemaakt van hardhout en gaat jarenlang mee
  • Daarom zit er op de plantenbakken van Adezz maar liefst 5 jaar garantie!
  • Een hardhouten plantenbak is onderhoudsvriendelijk
  • Adezz Malaga Rhombus is gemaakt van duurzame en verantwoorde materialen


Bekijk onze website www.godu-tuin.nl of www.godu-slapen.nl voor alle productinformatie en het complete aanbod!

Mocht u vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen via de volgende mogelijkheden:

Telefoon: 020 210 1750
E-mail: klantenservice@godu.nl

Onze klantenservice is geopend op de volgende dagen/tijden:
ma-vrij 09.00 - 17.00

Buiten deze tijden kunt u ons altijd een e-mail sturen of een whats app sturen.
Advertentienummer: a1313121761