Adezz Andes plantenbak cortenstaal 100 x 40 x 80 cm

€ 329,95
Verzenden
513sinds 16 aug. '21, 13:20
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

De Adezz Andes plantenbak is een mooie, rechthoekige plantenbak van cortenstaal. De mooie roestbruine kleur van de plantenbak geeft de bak een heel natuurlijke uitstraling en combineert perfect met het groen van planten. Door het formaat is deze rechthoekige plantenbak perfect om een tuinafscheiding te maken met groen. Zet er bijvoorbeeld één aan weerszijden van je tuinset en vul ze met hoge, groene planten, zo creëer je meer privacy bij je zithoek.

Prachtig design: Plantenbakken van cortenstaal zijn de trend van dit moment bij tuinontwerpers en architecten. De moderne, strakke vormen worden verzacht door de natuurlijke kleur. Zo passen ze zowel in natuurlijke, als moderne tuinontwerpen.

Duurzaam materiaal: Cortenstaal is een metaallegering die net zo sterk is als roestvast staal. De cortenstaal plantenbak krijgt zijn definitieve roestkleur na een paar maanden. De roestlaag die ontstaat op het materiaal vormt een barrière tegen de weersinvloeden. Zo kan deze plantenbak het hele jaar door buiten blijven staan.

Lees hier meer over roestproces van Cortenstaal.

Drainagegaten: Alle bakken hebben alvast drainagegaten, zo kan het overtollige water uit de bak weglopen. Gebruik geen hydrokorrels in bakken van cortenstaal, die blijven te vochtig en dat kan het materiaal aantasten. Plantenbakken van cortenstaal kunnen wat afgeven op de ondergrond, bij het verplaatsen van de bak kun je een roeststreep zien op je tegels. Dit is eenvoudig weg te vegen.

Kenmerken Adezz Andes plantenbak van cortenstaal
  • Met deze Adezz Andes plantenbak die gemaakt is van cortenstaal breng je industriële accenten terug in je tuin of op je balkon
  • Cortenstaal roest van nature en steekt mooi af tegen het groen
  • Cortenstaal is een sterk materiaal, het is vorst- en uv-bestendig en kan het hele jaar door buiten blijven staan
  • Plaats wielen onder bak om hem met gemak overal neer te zetten
  • Op de producten van Adezz geven wij 5 jaar garantie


Bekijk onze website www.godu-tuin.nl of www.godu-slapen.nl voor alle productinformatie en het complete aanbod!

Mocht u vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen via de volgende mogelijkheden:

Telefoon: 020 210 1750
E-mail: klantenservice@godu.nl

Onze klantenservice is geopend op de volgende dagen/tijden:
ma-vrij 09.00 - 17.00

Buiten deze tijden kunt u ons altijd een e-mail sturen of een whats app sturen.
Advertentienummer: a1395119870