Vesta XXL 120x90 cm Grey

€ 999,95
Verzenden
5578sinds 6 feb. '23, 11:24
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
MateriaalBeton
VormRond

Beschrijving

Kalif Design plantenbakken worden gemaakt met stenen uit de natuur. De natuurlijke materialen worden fijngemaakt en vervolgens samengevoegd met cement. De kleur van de stenen bepaald de kleur van de plantenbak. De zwarte Kalif Design plantenbakken worden bijvoorbeeld gemaakt van zwarte basaltstenen. Er worden dus geen niet natuurlijke kleur- of verfstoffen gebruikt voor de Kalif Design Plantenbakken!

Na het drogingsproces worden de plantenbakken geslepen, geschuurd en gepolijst. Op deze manier ontstaat er een mooie, gladde plantenbak. Als laatste stap wordt er een coating toegevoegd om de plantenbakken water- en vuilafstotend te maken.

Wil je meer weten over onze Kalif Design plantenbakken? Neem gerust contact met ons op of lees onder aan deze pagina verder. De belangrijkste eigenschappen van onze Kalif Design plantenbakken zijn:
- Gemaakt van natuursteen, uitermate duurzaam
- 100% handwerk
- Minder dan 2% chemicaliën
- Voorzien van extra ijzeren verstevigingen
- Voor zowel binnen als buiten te gebruiken
(buiten dient er een afwateringsgat geboord te worden)
- 5 jaar garantie (aflopend)!

De plantenbakken en bloempotten van Kalif Design noemen wij met recht "Natuurlijke Kunstwerken"! Bij natuurlijke kunstwerken horen kleine oneffenheden en kleurnuances. Dit is kenmerkend voor het materiaal en de productiemethode van Kalif Design Plantenbakken. Wanneer de plantenbakken in contact komen met de buitenlucht zullen ze in de eerste weken wat veranderen van kleur. Het kalk in de plantenbakken en het vocht in het beton moeten een nieuw evenwicht vinden. Na een tijdje ontstaat er een prachtige gemêleerde kleur! Let op; door het afgeven van kalk kunnen er wat kalkvlekken ontstaan onder je plantenbak.

Onze Kalif Design Plantenbakken zijn leverbaar in verschillende modellen en kleuren. Staat jouw gewenste kleur of model niet in onze webshop? Download de catalogus en kies uit het grote assortiment. Onze collega's in Turkije maken jouw plantenbakken met liefde en deskundigheid! Deze plantenbakken hebben een levertijd van circa 10-12 weken.

--//--

--//--

10 - 12 wekenAdvertentienummer: a1470503170