BBQ tafel Big Green Egg, Bastard, kamado large met RVS blad

Bieden
Ophalen of Verzenden
139640sinds 24 aug. '21, 21:00
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Barbecue tafel voor Big Green Egg Large, Bastard Large of een soortgelijke kamado. Het meubel is helemaal gemaakt van eikenhout met een RVS blad en 4 zwenkwielen. Het frame is met pen-gat verbindingen gemaakt en er zijn daarom geen schroeven zichtbaar. Het hout is met een transparante beschermlaag behandeld waardoor het hout afneembaar is.

De tafel bestaat uit 3 etages en is 150 lang, 75 cm breed en 85 cm hoog. Als je de kamado in het gat op een Table nest zet dan steekt deze mooi uit zoals op de foto's waar het BGE op staat.

Het RVS blad is aan drie zijden gekant (2 cm) en maakt dat je erg fijn pizza of wat dan ook naast je ei kan bereiden. Het blad is erg makkelijk schoon te houden. Zoals op de foto's te zien is de beschermfolie op het RVS blad nog aanwezig.

Ik maak deze meubels zelf omdat ik zelf graag barbecue en in de winkel niet kon vinden wat voor mij past. Op onzin biedingen wordt niet gereageerd.

Het meubel op de foto's waar het BGE in staat is ook door mij gemaakt en is ook te koop wanneer gewenst. De tafel heeft een frame van zwart gepoedercoat staal met 3 cm dik hard hout afgewerkt en ook een RVS blad. 140 x 70 x 90.
Advertentienummer: m1742218163