Ceccato houtklover 20t - aftakas en electrisch

€ 6.741,90
Verzenden
2465sinds 18 jan. '22, 12:04
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

BeschrijvingDe Ceccato houtklover 20t van Ceccato Olindo is een verticale klover, in zijn geheel gemaakt in Italië. Het heeft een drukkracht van 20 ton. Dankzij de verwijderbare werkbank kan deze houtklover zelfs houtblokken tot een hoogte van 110cm splijten. Ook is deze houtklover uitgerust met een een driepuntsaansluiting, een elektrische motor en een pomp die direct is aan te sluiten op de aftakas van de tractor.

De houtklover is standaard voorzien van stevige transportwielen waardoor u de machine gemakkelijk kan verplaatsen en een automatisch instelbaar slageinde. Met deze houtklover wordt het werk makkelijk en veilig.

de houtklover heeft een 7.5pk 400V driefase motor. Deze wordt van een driefase stekker voorzien. Ook kan de klover met behulp van een aftakas aangedreven worden. Hier is een vermogen van 30pk tot 50pk voor benodigd.Waarom kiezen voor AgriXpert?
  • Professioneel advies,
  • Meer dan 60 jaar ervaring,
  • Scherpe prijzen door directe import vanaf de fabrikant,
  • Levering in Nederland en België,
  • Levering voor slechts €60,- per bestelling.

AgriXpert is de officiële importeur van Kraffter, Solis, Laumetris & Tenias.

Alle getoonde prijzen zijn exclusief BTW.

Wilt u meer weten over dit product? Bezoek dan onze website voor uitgebreide specificaties en productdemonstraties via de onderstaande link:
Advertentienummer: a1420324008