Onkruidborstel machines/ onkruidborstelmachine kwern

Zie omschrijving
Ophalen of Verzenden
186213sinds 9 feb. '23, 09:41
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
Merkkwern

Beschrijving

Greenbuster Home 550 B&S 500 E

een simpele maar uiterst efficiente onkruidborstel.
Met een betrouwbare en gegalvaniseerde constructie daarnaast is het een compacte machine. Door de stand van de borstel neem de Kwern ook het onkruid tussen tegels, voetpaden, opritten, troitoirs etcetera mee. Het is een zeer gebruiksvriendelijke machine. Het borstelen van onkruid is de


Greenbuster Pro 66 B&S 500 E


De Kwern Greenbuster onkruidborstel is een simpele maar uiterst efficiente onkruidborstel.
Met een betrouwbare en gegalvaniseerde constructie daarnaast is het een compacte machine. Door de stand van de borstel neem de Kwern ook het onkruid tussen tegels, voetpaden, opritten, troitoirs etcetera mee. Het is een zeer gebruiksvriendelijke machine. Het borstelen van onkruid is de meest snelle manier van het bestrijden van onkruid wat betreft alternatieven dan chemicalien.
De borstel is uitgevoerd met 4 krachtige stalen borstels van ieder 3 stuks, heeft een brede werkbreedte en een lange levensduur van +- 8 uur per set.


Via de website link komt u in onze webshop het is hier dan ook mogelijk deze machine direct te bestellen ook vind u hier veel andere machines voor al onze machines die u koopt in de webshop deze worden in onze werkplaats gebruiksklaar gemaakt zodat u direct met uw aankoop aan het werk kan als deze bij u bezorgd word !

Direct uit voorraad leverbaar !

Super machine voor bedrijf en particulier !

Hoveniers-Groenvoorzieners-Garagebedrijven-caravancenterums-campings-verhuurbedrijven-enz enz

bij ons profiteert de intensieve gebruiker ook van een staffelkorting op reserve borstelsets vraag onze verkoper naar meer informatie !

Ook is het mogelijk om van deze machine een afval veger of sneeuwveger te maken wij helpen u graag bij het samenstellen !!

H.o.Maurits van den Hoek
Industrieweg 13b
9422CX Smilde


https:mauritsvandenhoekonlineshopnl.ccvshop.nl/Onkruidborstel-machines
Advertentienummer: m1942072933