Zandzeef te huur

€ 50,00
Ophalen
75017sinds 23 apr. '24, 18:46
Deel via
of

Kenmerken

Beschrijving

Beschrijving Electrische zandzeef
Werkt uitstekend met droog materiaal, maaswijdte 10 mm.

Last van veel onkruid in de tuin? Met deze zeef haal je veel onkruid uit je tuin!

Ook goed te gebruiken als grindzeef. Last van zand tussen het grind? Met deze zeef zeef je dit er uit. Sinds kort heb ik een sproei installatie gemonteerd. Tijdens het zeven krijg je ook het laatste zand van het grind met het water. Eenvoudig met een gardena koppeling aan te sluiten en met een kraan op de zeef fijn af te stellen of open en dicht te zetten. Omdat het nog goed getest moet worden houd ik nog even de prijs gelijk.

Een elektrische rolzeef is nuttig voor tuin- en groenwerk. Je kunt te maken krijgen met harde en samengeklonterde grond waar je eigenlijk niets mee kunt, veel onkruid. Of heb je verschillende zandsoorten die gemengd moeten worden of heb je veel steentjes in de grond die eruit moeten? Je vult de zeef met aarde en met één druk op de knop gaat deze voor je aan de slag.

Werkt eenvoudig.
Je laat de zeef draaien en schept er in de opening aarde in. Het gezeefde zand komt er via de gaatjes uit, terwijl het grove materiaal er aan de andere kant uitgeworpen wordt. De hellingshoek van de rolzeef is gemakkelijk in te stellen zoals jij wilt. Schuin naar beneden laat je de gezeefde stenen of rotzooi direct in de compostbak of kruiwagen belanden.

Geschikt voor alle soorten aarde, maar ook compost of zelfs steenachtige materialen, zoals siergrind van jouw oprijlaan/oprit wat voor de garage ligt op te frissen.

De werking is erg eenvoudig. Je schept de aarde eenvoudig in de zeef en de gezeefde grond valt aan andere kant in kruiwagen.

Technische gegevens:
Spanning 230 Volt.

72 cm breed 144 cm hoog 104 cm diep

Minimale huurprijs voor 2 dagen €50
Iedere dag extra €25
Huurprijs per week €100

Borg €100,-

Bezorging binnen 10km van Hengelo €20,- Overige vervoerskosten in overleg. Mocht je niet tevreden zijn over de werking dan zijn er geen kosten en neem ik hem weer mee.
Advertentienummer: m2107493679