Accu Heggenschaar 20V - 4.0Ah | Met accu and sneloplader

€ 97,95
Verzenden
441449sinds 17 sep. '20, 15:16
Deel via
of

Kenmerken

AandrijvingAccu
ConditieNieuw
MerkVONROC GARDEN

Beschrijving

Een betrouwbare heggenschaar die je helpt bij het snoeien/knippen van onder andere heggen en struiken. Dat is deze krachtige VONROC 20V heggenschaar met een 4.0Ah accu. Doordat de machine snoerloos is geniet je van alle bewegingsvrijheid. Vanaf nu geen doorgesneden verlengsnoeren meer, je hebt volledige bewegingsvrijheid en dat is erg fijn wanneer er gesnoeid moet worden. Het lichte gewicht van slechts 2,15 kg (zonder accu) in combinatie met de soft grip handgreep zorgen voor comfortabel werkplezier.


De snoeischaar heeft een mes lengte van 590mm, een snijlengte van 510mm en een mes opening van 18mm.


Waarvoor is deze accu heggenschaar geschikt?

Met deze accu heggenschaar snoei jij je haag en struiken met takken tot Ø14mm. Klaar met snoeien? Berg de heggenschaar dan gemakkelijk en veilig op met de meegeleverde messen bescherm-/opbergkoker.


Veiligheid boven alles

De accu heggenschaar is beveiligd tegen onbedoeld starten en kan enkel met 2 handen worden ingeschakeld. De machine is zoals eerder beschreven snoerloos, dus het gevaar om een stroomkabel door te snijden is verleden tijd.


Onderhoud van de accu heggenschaar
  • Verwijder vastgeklemde stukken en maak de messen schoon. Smeer de messen altijd met verzorgingsspray voordat je de heggenschaar opbergt.
  • Let op! Schakel de heggenschaar uit en verwijder de accu voordat je onderhouds- of reinigingswerkzaamheden uitvoert. Draag handschoenen bij het reinigen van de snijmessen.

VONROC Power 20V Platform

Deze complete set wordt geleverd inclusief een 4.0Ah accu en oplader. Je kan de uitwisselbare 2.0Ah of 4.0Ah accu’s optioneel nog bijbestellen. Wanneer je de heggenschaar wilt combineren met andere machines uit het VONROC VPower 20V Platform heb je aan één 20V accu met sneloplader genoeg! Bestel bijvoorbeeld de HT501DC als losse machine, deze heggenschaar wordt geleverd zonder accu en oplader. Kies alleen wat je nodig hebt en dat voor een scherpe prijs!


Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking?
  • 1x Heggenschaar 20V
  • 1x 4.0Ah accu
  • 1x Oplader
  • 1x Messen bescherm-/opbergkoker
  • 1x VONROC Membercard


Advertentienummer: a1351634033