INTEX PURESPA GREYWOOD LUXE BUBBEL SPA 6 PERSONEN

€ 699,00
11558sinds 7 dec. '21, 14:36
Deel via
of

Kenmerken

Beschrijving

Met slechts druk op de knop, genieten van een pure ontspanning voor 6 personen. Dat levert Intex door middel van de Pure Spa serie. De SPA bied u een bubbelstand, waarbij bubbels uit 170 kleine openingen in de onderzijde komen. De bubbels voelen extra comfortabel aan doordat ze verwarmd zijn.

Het verwarmingselement van deze SPA kan tot ongeveer 40 graden verwarmen. Het water in de SPA blijft altijd schoon, daar zorgt de ingebouwde filterpomp voor. Maar het is ook verstandig om chloor te gebruiken. Het chloor zorgt ervoor dat de SPA zuiver en vrij van algen blijft.

Het bedieningspaneel van de SPA is draadloos, en kan dus losgeklikt worden van de pompunit. Zo kan vanuit de SPA de temperatuur worden ingesteld. Het bedieningspaneel kan ook bovenop de rand van de SPA worden geplaatst.

Deze SPA is gemaakt van zeer sterk materiaal en voorzien van de nieuwste technieken. Daardoor merkt u amper dat het een opblaasproduct is. U heeft gelijktijdig wel het voordeel van de compacte opbergmaat.


De Greywood opblaasbare SPA wordt geleverd met twee premium hoofdsteunen van comfortabel foam en multicolor led-verlichting.

  • Met Bubbelstand
  • Met ingebouwde filterpomp en verwarming (tot 40c)
  • Draadloos bedieningspaneel
  • Inclusief 2 hoofdsteunen en multicolor verlichting
  • Diameter: 216 cm (inclusief motorunit 256 cm)
  • Hoogte: 71 cm
  • Kortom een complete jacuzzi uit een pakket

Een jacuzzi zorgt voor ontspanning van spieren en geest. Warm water, bubbels… meer heb je niet nodig na een zware dag. Een opblaasbare spa heeft vele voordelen ten opzichte van een vaste jacuzzi. Zo heb je geen permanent ruimteverlies, je kunt de spa opzetten en opbergen waar en wanneer je maar wilt. De opblaasbare spa heeft een ingebouwde opblaaspomp, zelf blazen of pompen is dus niet nodig. Daarnaast zijn de wanden van de opblaasbare spa gevuld met lucht. Lucht werkt isolerend waardoor het warme water makkelijker op temperatuur wordt gehouden, helemaal in combinatie met het meegeleverde isolerende afdekzeil en grondzeil.

Advertentienummer: a1413419299
Overige advertenties van Zwembadrecreatie.nl
Meer van Zwembadrecreatie.nl
Bekijk alle