Intex PureSpa Greystone Deluxe opblaasbare spa 6 personen

€ 700,00
Ophalen of Verzenden
1523sinds 24 sep. '23, 23:11
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw

Beschrijving

Te koop omdat we een vaste aan willen schaffen. Echt in perfecte staat pas 3 maanden oud en nog een jaar en 9 maanden garantie incl bon.
Heeft altijd onder de overkapping gestaan.
Is schoongemaakt en gelijk klaar voor gebruik!

Incl vele extra’s:

2x opblaasbare hoofdsteun
1x zitje
1x dienblad
Extra zwembad tegels
Zak zout
Test set
Spa onderhoud en schoonmaak set


Product informatie
De Intex PureSpa Greystone Deluxe is een luxe en zeer compleet uitgevoerde opblaasbare spa met zoutwatersysteem. Een zoutwatersysteem maakt het gebruik van chloor overbodig. Hierdoor kan er geen irritatie aan de ogen ontstaan en heeft u ook geen last van chloorlucht. De spa is geschikt voor 6 personen en is in te stellen tussen de 10 en 40 graden Celsius.

Gebruiksgemak
De spa heeft een unit waarin bijna alle functionaliteiten zijn verwerkt. Hierin zit namelijk het elektronische bedieningspaneel met verwarming, de luchtpomp, de filtratiepomp, het hardwatersysteem en de zoutwaterzuivering. De filtratiepomp werkt met filtercartridges die eenvoudig te vervangen zijn. Ook het oppompen van de spa gaat door middel van dezelfde unit.

Zeer compleet
Deze Intex PureSpa wordt zeer compleet geleverd. Het opblaasbare afdekzeil werkt isolerend. Er worden standaard ook twee hoofdkussens meegeleverd. Het meegeleverde led licht kan op de water retourleiding worden geplaatst. De rand van deze opblaasbare Intex spa is voorzien van interne verstevigingen, de Fiber-Tech banen. Die zijn zo sterk dat men rustig op de rand kan gaan zitten, zonder dat die in zakt.
Advertentienummer: m2026319298