Gronddoek Laagste prijzen en 40 afmetingen super kwaliteit.

Zie omschrijving
Verzenden
€ 4,95
11529207sinds 20 sep. '19, 14:14
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

www.tuinbouwproducten.com heeft in de aanbieding tegen lage prijzen. Professioneel gronddoek- worteldoek tegen de laagste prijzen.

Ga voor meer info of gelijk de juiste maat bestellen naar onze webshop.

**Dagelijks versturen wij pakketten in Nederland en Belgie! Vragen? Neem altijd contact op met de klantenservice. Wij staan u vriendelijk te woord.**

Waarom kiest u voor dit product?
  • Gronddoek - worteldoek
  • Hoge kwaliteit
  • Zeer laag geprijsd
  • tientallen verschillende afmetingen.
  • Slechts €0,50 per M² inclusief BTW!


Standaard afmetingen. Ga snel naar onze webshop om uw juiste maat te kiezen en laat het bij u thuis bezorgen. Dagelijks versturen wij veel pakketten.


Wij hebbenong eveer 40 verschillende afmetingen vanaf 10 M2 tot en met rollen van ongeveer 300 M2. We hebben rollen van 1 meter breed tot 5,25 meter breed. Kijk gewoon eens in de webshop en laat u verrassen door onze lage prijzen en hoge kwaliteit.

*** Bestel eenvoudig de bevestiging (gronddoekpennen) mee tegen zeer lage prijzen***


100 Grams gronddoek - worteldoek gemaakt van polypropyleen die de groei van onkruid beperken of voorkomen. Een milieuvriendelijke oplossing vanwege het ontbreken of beperkt gebruik van herbiciden.
Dankzij de speciale structuur laat het gronddoek wel water door maar geen wortelgroei. Het is water- en luchtdoorlatend. Dit stevige gronddoek geeft ook extra stabilteit. Het is mede hierdoor ook prima geschikt om onder grindpaden te leggen. U kunt het worteldoek op een eenvoudige manier met een schaar op maat knippen.

U kunt het gronddoek vastzetten met onze gronddoekpennen. De gronddoekpennen zijn ook mega voordelig bij ons te verkrijgen!

Te gebruiken voor o.a.:

Tuin- en grindpaden
Moestuinen
Bloemen- en tuinborders
Opritten
Onder vlonders
Onder tegels

Uiteraard nog voor veel meer doeleinde te gebruiken.


Klantenservice
Schreuder E-Commerce
Telefoon: +31 (0)182-756629
E-mail: info@tuinbouwproducten.com


Schreuder E-Commerce
Julianaweg 2 C
2761 BT Zevenhuizen


Op werkdagen voor 16.00 uur besteld zelfde dag verzonden. Liever afhalen? Dit kan op werkdagen tussen 9.00 uur en 16.00 uur. (andere tijden in overleg)Advertentienummer: a1303435397