GARDENA - SmallCut Trimmer 300/23 - Grastrimmer

€ 34,99
Ophalen of Verzenden
951sinds 28 okt. '22, 16:34
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Productnaam:
GARDENA - SmallCut Trimmer 300/23 - Grastrimmer (gemotoriseerd) - 300W - Maaibreedte 23 cm

Productomschrijving:
De Gardena SmallCut 300/23 blinkt uit in gebruikersgemak! De trimmer is licht en compact, gemakkelijk te bedienen en met 300 Watt vermogen bijzonder krachtig. De trimmer werkt comfortabel dankzij de automatische draadverlenging en extra handgreep waardoor het apparaat makkelijk te besturen is. En dat voor een trimmer van slechts 1,6kg! De belangrijkste specificaties van de grastrimmer: Spanning: 230 V Vermogen: 300 W Maaibreedte: 23 cm Draadlengte: 0.6 m Kabellengte: 0,25 m Gewicht: 1,6 kg Geluidsdrukniveau voor gebruiker: 94 dB(A) Gewicht incl. verpakking: 2,6 kg Tips & Tricks Lees de handleiding goed door voor gebruik Draag oog en oor bescherming tijdens het gebruik van de Gardena grastrimmer Stel de grastrimmer niet bloot aan regen Onderhoud Hou de grastrimmer goed schoon en verwijder de grasresten die overblijven. Garantie Er zit twee 2 garantie op de Gardena grastrimmers. Over het merk Gardena Gardena onderdeel van Husqvarna Group) is in 1961 opgericht in Ulm, Duitsland. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een van de grootste en meest innovatieve marktleiders op het gebied van tuingereedschap. Of het nu gaat om bewatering, gazononderhoud of snoeigereedschap, Gardena heeft voor iedere klus in de tuin de juiste oplossing. Om kwaliteit te waarborgen test Gardena alle artikelen meerdere malen voordat ze op de markt worden gebracht. Dit garandeert de beste kwaliteit en een lange levensduur. Bekijk hier het gehele Gardena assortiment.

Productstatus (grade): A - Product bevindt zich in nieuwstaat
Verpakking: Licht beschadigd
Handleiding aanwezig: Ja
Categorie: Tuin en klussen

Internetprijs: €43,99
Onze prijs: €34,99
Uw korting: 20%

Het product is uitgebreid en individueel gecontroleerd door het team van Tweedekoopje. Bekijk daarom altijd goed de detailfotos, status en overige informatie die bij het product hoort.

De service van Tweedekoopje:
  • A-merk producten voor scherpe prijzen
  • Uitgebreid getest door het team van Tweedekoopje
  • Inclusief fabrieksgarantie
  • Altijd gratis verzending!
  • Voor 14:00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Tweedekoopje geeft retour gestuurde artikelen na een uitgebreide controle een tweede kans. Hierdoor zijn verschillende soorten A-merk producten voor scherpe prijzen te verkrijgen. Naast de scherpe prijzen helpt u als klant mee aan een duurzame wereld waarin u deze producten een tweede leven geeft!

De retouren die wij verkopen worden bij ons uitgebreid getest en krijgen een grade (status) door ons team. Daarnaast worden van alle producten zeer gedetailleerde foto’s gemaakt, hierdoor weet u als klant exact waar u aan toe bent wanneer u een product koopt bij ons!

ALTIJD GRATIS VERZENDING!

Let op: Helaas is het niet mogelijk producten te reserveren. De snelste manier om een product te bestellen is via de webshop-link in de advertentie.
Advertentienummer: a1458165685