Steellook Taatsdeur EG Veranda

Op aanvraag
Ophalen of Verzenden
18415sinds 25 dec. '20, 13:01
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Steellook Deuren
Omkleed met (zwart) gecoate aluminium profielen zijn zij visueel bijna niet van een echt stalen kozijn taatsdeur te onderscheiden en bovendien een stuk vriendelijker in prijs.
De Steel Look taatsdeur van Like Steel is verder uit te breiden met zijpanelen en dubbele taatsdeuren. Glazen taatsdeuren (ook wel glazen pendeldeuren genoemd) kunnen twee kanten op draaien en vallen.
Indien gewenst, automatisch terug naar hun beginstand.
Ideaal voor horecagelegenheden,kantoren of andere publieke ruimtes.

Montage door EG Veranda
Maak het uzelf gemakkelijk en laat uw nieuwe Steellook Taatsdeur door ons plaatsen. Zo houdt u tijd over voor andere dingen. Na ontvangst van uw bestelling of een akkoord op onze offerte stemmen we telefonisch af wanneer de inmeting en adviesgesprek plaatsvindt. Hiervoor komt onze binnendienstmedewerker bij u langs. Deze inmeting is niet van toepassing als u de Steellook Taatsdeur niet door ons laat plaatsen.

Indien nodig passen we de offerte na het inmeten aan. Als de nieuwe versie akkoord is zetten we de offerte om naar een opdracht. Vervolgens stemmen we in overleg de datum af waarop we de Steellook Taatsdeur komen monteren. Op de afgesproken dag komen onze monteurs naar u toe om dit in orde te maken, zodat u er voortaan heerlijk geniet van het prachtige zicht ervan.

Doe inspiratie op in onze showroom
In onze showroom zijn alle modellen die bij ons verkrijgbaar zijn te zien. Op de volgende dagen en tijdstippen bent u van harte welkom:

Adres: Hoppenkuil 17 Eindhoven
Openingstijden:
Maandag-vrijdag 09:00 tot 18:00 uur
Zaterdag 10:00 tot 17:00 uur
Zondag gesloten

Het is niet nodig om een afspraak te maken. Er is altijd iemand aanwezig die u meer kan vertellen over onze producten en waar nodig van advies kan voorzien
Advertentienummer: m1644792421