Peren soorten kwee en stoof speciale oude heerlijke soorten

Op aanvraag
Ophalen of Verzenden
€ 9,95
1156sinds 19 mar. '23, 18:37
Deel via
of

Kenmerken

Hoogte250 tot 400 cm
LichtbehoefteVolle zon
BloeiperiodeLente
Extra'sIn pot

Beschrijving

Perenbomen zijn erg populair en daarin zijn veel verschillende soorten peren in onderverdeeld. Zoals de handperen, stoofperen, kweeperen, nashi peren. Fruityplants heeft mooie soorten op voorraad staan. Handperen en nashiperen die direct gegeten kunnen worden zo van de boom. Stoofperen en Kweeperen is anders. Stoofperen kunt u overal kopen maar kweeperen niet. Stoofperen en kweeperen lijken op elkaar: allebei rauw niet te eten, maar eenmaal gekookt/gestoofd zacht en sappig, al missen stoofperen die geparfumeerde zomergeur die kweeën zo bijzonder maakt. Toch zijn ze geen familie - de kweepeer is een snob met een eigen stamboom, die niks met andere appels of peren te maken wil hebben. Er zijn twee vormen kwee, appel- en peervormig.

Een goede plant die veel en ook al snel vruchten draagt met ook nog de 100% fruitgarantie krijgt u alleen bij ons! Wij selecteren de planten eerst welke geschikt zijn voor verkoop en dat de koper ook echt tevreden is met de planten. Planten moeten resistent zijn en daarom is het belangrijk deze op de juiste en goede onderstam geënt zijn.

Kwee peren past in elke tuin groot of klein en vooral al deze bijna rijp zijn om geplukt te worden hangt er rond deze plant een heerlijke aromatische perengeur. Vroeger stond bij veel boerderijen wel een kweepeer. De plant hangt vaak boordevol met geurende peren vruchten. De kweepeer heet eigenlijk Cydonia oblonga en is nauw verwant aan de appel, de peer en de lijsterbes. Goede soorten kweeperen zijn o.a. Champion,Konstantinopeler, Leskovacz, Ludovic, Portugal, Robusta, Vranja, Rea’s Mamm.

Stoofperen wat kan je er zoal mee doen? Stoofperen: een heerlijk oer-Hollands gerecht! Met bepaalde recepten maak je de lekkerste stoofperen gemakkelijk zelf. Glühweinperen, Stoofperen-crumble, Haasmedaillons, Stoof peren taartjes en of in diversen nagerechten te doen. Eet smakelijk!
Stoof peren zijn Sint Remy en Gieser Wildeman de bekendste rassen en tref je bijna overal wel aan. Andere soorten zijn o.a. Winter-riet, Brederode, Kleipeer-winterjan, N-H suikerpeer. Stoofpeertjes zijn heerlijk als bijgerecht of dessert. Wij hebben nog meer soorten staan.

Voor prijzen en soorten vraag onze soortenlijst aan dan heeft u alles in één overzicht en kunt u zo een betere keuze maken. Let wel op waar u de boom wilt plaatsen in de tuin, wij adviseren u daarin graag.
Er is toch niets mooier dan een speciale perenboom in uw tuin te hebben die geen ander heeft staan!
Wij bieden verschillende type perenbomen aan o.a. struiken 2 jarige (lengte 140/+ cm.) met 4/6 takken, halfstam stamhoogte 1.10 vertakt, hoogstam 1.80 stamhoogte vertakt, leivormen, Prijzen op aanvraag welk type boom u wilt hebben.

Afhalen contante betaling, bij verzenden (verzend kosten) eventueel bezorgen is mogelijk bij grote aantal. Verzendkosten zijn 9,95 (Nederland) en voor België 13,95 groot verpakking.
Bij elke bestelling voegen wij de uitvoerige informatie toe over het kweken en behandelen van de planten met diversen tips hierbij wat je allemaal kunt doen om een mooie plant in de tuin te hebben die veel vruchten geeft.
Ook krijgt u een snoeikalender van ons gratis bij elke bestelling samen met een ecologische ziekten bestrijding uitleg.

Wij adverteren vanuit Nl. geven 100% garantie op al onze planten die wij versturen!
Ook voor grotere aantallen. Wij geven u de juiste en uitgebreide uitleg over het planten en bemesting. Volledige begeleiding resultaat gericht. Wilt u een soorten lijst ontvangen met alle soorten kleinfruit en grootfruit wat wij aanbieden, dan graag even mailen naar ons met eigen mail.

Zie ook onze andere aanbiedingen over zachtfruit!
Advertentienummer: m1957021696