Schaduwdoek ongelijkzijdig driehoek alle maten zonwering

€ 89,95
Ophalen of Verzenden
1734sinds 7 mar. '24, 14:56
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Schaduwdoek driehoek ongelijkzijdig

Ongelijkzijdige driehoek schaduwdoeken zijn de oplossing om ruimtes te overkappen die niet met een normale driehoek Tarp mogelijk zijn. Alle 3 de zijden na een schaduwdoek hebben verschillende afmetingen of zijn in de vorm van een haakse 90 graden hoek. Hierdoor heb je met een ongelijkzijdige driehoek meer mogelijkheden om te spelen met meerdere zonnedoeken op het terras. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van een gelijkzijdige en een ongelijkzijdige driehoek die over elkaar heen vallen. Hierdoor creëer je een creatieve schaduw oplossing die je zo veel mogelijk bescherming biedt tegen de felle zonnelichtstralen en warmte van de zon. Met een 90 graden driehoek schaduwdoek kan u bijvoorbeeld de lange zijden langs de gevel monteren en de korte zijden aan de aanbouw of garage van u woning. Op deze manier voorkom je een noodzakelijke paal in de tuin.

 

HDPE materiaal eigenschap

Een belangrijk voordeel van een waterdoorlatend schaduwdoek is dat het een ventilerende zonwering is. Door de gebreide structuur van het originele HDPE schaduwdoek materiaal is deze niet helemaal dicht zoals andere stof materialen. Hierdoor kunnen wind en licht door het materiaal heen waardoor het nooit benauwd en heet is onder een tarp doek. Dit in tegenstelling tot bij een parasol of zonneluifel die wel een dichte structuur hebben. Het enige nadeel van een waterdoorlatend schaduwdoek is dat het geen flexibele overkapping is omdat het water door laat. Maar hiervoor hebben we een uitgebreid assortiment waterdichte driehoek schaduwdoeken.

 

Onbezorgd buiten laten hangen

Een schaduwdoek driehoek ongelijkzijdig kun je van begin maart wanneer de eerste lente zonnestralen doorkomen tot eind september zorgeloos buiten laten hangen. Deze gehele periode heb je nauwelijks omkijken naar je ongelijkzijdige tarp. De wind kan door het doek materiaal heen en wanneer het zonnedoek op de juiste manier strak gespannen is kan het tot windkracht 7-8 blijven hangen. Bij veel alternatieve zonwering producten is dit niet mogelijk, die moeten bij harde wind verwijderd worden of minimaal ingeklapt zijn. Je hebt dus een zorgeloze zonwering.

 

Kies voor kwaliteit schaduwdoek driehoek

Kiezen voor een kwaliteit is belangrijk! De kwaliteit van je zonnedoek driehoek ongelijkzijdig bepaalt natuurlijk de levensduur maar ook de bescherming tegen schadelijke Uv stralen. Zowel de standaard zonnedoeken als wanneer je kiest om een ongelijkzijdig schaduwdoek op maatje laten maken worden uitsluitend door Schaduwdoekkeuze geleverd in het originele HDPE materiaal. HDPE is een high destiny polyethyleen kunststof materiaal. Dit materiaal kent u misschien ook van de tuinmeubelen. De veel verkochten kunststof vlechtwerk meubelen zijn van hetzelfde materiaal gemaakt. Hdpe is een sterk, elastisch kunststof materiaal en uitermate geschikt voor buiten gebruik. Hierdoor biedt het belangrijke voordelen, zoals dat het schimmelwerend en weerbestendig is. Ook kan het nog bij redelijke harde wind, windkracht 7-8 buiten blijven hangen. En natuurlijk de bescherming van minimaal 95% tegen schadelijke Uv-stralen. In vergelijking met andere stof materialen zoals canvas, linnen, jutte die deze eigenschappen niet hebben. Door deze eigenschappen van het HDPE schaduwdoek materiaal kunnen we een Uv-garantie geven van 5 jaar.

 • Rondom voorzien van dubbele zoom met verstevigingsband
 • Op de hoeken extra verstevigd met D-ringen
 • Water- en winddoorlatend
 • Tot windsnelheden van 40 – 50 Km/h
 • Schimmelwerend
 • Zeer geschikt voor de periode van maart tm septemberBelangrijk om te weten bij een zonnedoek

Alle zijden van een zonnedoek zijn hol (conclaaf) uitgesneden. Hierdoor kun je het schaduwdoek strak en rimpel vrij monteren. Nadeel is dat het schaduwzeil in het midden een kleiner oppervlak heeft dan de vermelde afmeting. De afmeting is namelijk gemeten van bevestigingspunt (D-ring) naar bevestigingspunt (D-ring)

 

Voordelen van een schaduwdoek driehoek ongelijkzijdig

 • Altijd koel onder schaduwdoek
 • 95-97% Uv zonwerend
 • Ruime keus in verschillende afmetingen
 • Vele verschillende maten
 • Diverse kleuren
 • Maatwerk mogelijk

 

Kies de juiste maat en kleur van je schaduwdoek

Schaduwdoekkeuze.nl staat bekend om zijn ruime collectie afmetingen in ongelijkzijdige driehoek schaduwdoeken die je nergens anders vindt. Door een sterk aanbod van verschillende afmetingen is er altijd wel een standaard tarp afmeting die geschikt is om op het terras of in de tuin te monteren. Kun je toch niet de juiste afmeting vinden in het uitgebreide assortiment dan kun je ook door ons een schaduwdoek op maat laten maken. De meeste afmetingen zijn leverbaar in alle 5 de kleuren antraciet, grijs, ivoor, zand en taupe.

 

Bevestig je schaduwdoek

Naast het juiste schaduwdoek is het belangrijk dat je het zonnedoek ook goed en stevig bevestigd. Met de juiste bevestigingsmaterialen span je het schaduwdoek strak. Voor een standaard afmeting schaduwdoek in ongelijkzijdig driehoek model hebben we een speciale bevestigingsset samengesteld voor €40,00. Hiermee heb je alle juiste materialen om jouw ongelijkzijdig zonnedoek driehoek te bevestigen aan muur en/of paal. Deze driehoek materialen set bestaat uit 3x spanner, ketting en 3 bevestigingsplaten. Heb je eventueel nog palen nodig? Ook die heeft schaduwdoekkeuze.nl in het assortiment. Zo kan je kiezen uit houten palen van Douglas, Kastanje of Robinia. Zoek je iets strakkers dan hebben we de aluminium uitschuifbare paal of een vaste RVS paal.

 

Bepaal de juiste afmetingen van je schaduwdoek

Om de juiste afmeting schaduwdoek te kunnen plaatsen adviseren we om het doek kleiner te nemen dan de oppervlakte waar het zonnedoek wordt geïnstalleerd. Als marge kun je het beste 2 cm per bevestigingspunt aanhouden. Dus bijvoorbeeld voor een doek van 2x3 m heb je een oppervlakte nodig van 2,5x3,5 m.

 

Toepassingen

Schaduwdoeken kunnen gebruikt worden voor vele verschillende doeleinden. Naast het particulieren gebruik voor in de tuin, terras of balkon wordt het ook veel gebruikt in de horeca op het terras van een restaurants, beachclub of brasserie. Naast schaduw zonwering zorgt het ook voor een mooie moderne uitstraling van je terras die de sfeer verhogen en je extra bezoekers geven. Ook wordt een zonnedoek regelmatig gemonteerd op een schoolplein of binnenplaatsen van een kinderdagverblijf. Doordat er een bepaald percentage van schaduw moet zijn op een schoolplein is een schaduwdoek ideaal om bijvoorbeeld boven een zandbak te monteren. Maar ook bij een zwembad of boven een vijver is een schaduwdoek een aanvulling. Daarnaast is een ongelijkzijdig driehoek schaduwdoek ook geschikt als carport om je auto of motor te beschermen wanneer het uit de gemeente niet toegestaan is een vaste overkapping te maken.

 

Schaduwdoekkeuze showroom

Niet alleen online vindt je de verschillende schaduwdoeken. Maar laat je overtuigen en bezoek onze showroom. Hier vind je een uitgebreide collectie in verschillende afmetingen, modellen en kleuren schaduwdoeken in waterdoorlatend of waterdicht. Er is altijd een schaduwdoek wat wij op voorraad hebben liggen zodat je het direct mee kunt nemen. Je kan dus direct dezelfde dag nog genieten onder een schaduwdoek in je tuin of terras. Wij zijn iedere dag geopend van 10:00 - 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 - 15:00 uur.

 

Adres
Schaduwdoekkeuze
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: +31 (0)40 2826082
Whatsapp: +31 (0)623702129 (enkel voor berichten)
Email: info@schaduwdoekkeuze.nl

 

Bezoek onze website www.schaduwdoekkeuze.nl voor volledig overzicht van alle mogelijkheden in schaduwdoek zonwering

 

Kies uit een van de volgende afmetingen:

 • 2,5x2,5x3,5m
 • 2,5x3x3,5m
 • 2x2x3m
 • 2x3x4m
 • 3,5x3,5x4,95m
 • 3,5x4x4,5m
 • 3x3,5x4m
 • 3x3x4,24m
 • 3x4x4m
 • 3x4x5m
 • 4,6x4,6x6,5m
 • 4x4,5x5m
 • 4x4x5,8m
 • 4x5x5,4m
 • 4x5x5m
 • 4x5x6,8m
 • 5x5x7,1m
 • 5x6x6m
 • 5x6x7,8m
 • 5x7x7m
Advertentienummer: a1499371497