breukruwe flagstones Bourgogne Geel voor tuin en terras

€ 31,95
Ophalen of Verzenden
1001sinds 19 jun. '22, 08:35
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
TypeTerrastegels
MateriaalNatuursteen

Beschrijving

Flagstones / Breuksteen / Gebroken natuursteen / Flagstones leisteen / Flagstones kwartsiet / Griekse flagstones / Brazilaanse flagstones / Spaanse flagstones / Groot assortiment / Topkwaliteit / Eigen import / Scherpste prijzen van Nederland !!!


30 MINUTEN VANAF VIANEN / UTRECHTPRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW !!!


TUIN / TERRAS NATUURSTEEN FLAGSTONES:


Flagstones Bourgogne 3-4 cm dik € 31,95 p/m2

Prachtige rustieke franse flagstone met gele, oranje en witte tinten. De kleuren zijn uitermate geschikt voor een zomerse / mediterraanse sfeer in uw tuin. De karakteristieke flagstone Bourgogne wordt veel toegepast als terras, stapelmuur of wandbekleding. Door zijn grillige vorm en oppervlak kan deze flagstone ook zeer goed worden gebruikt als looppad door het gras, randafwerking van een vijver of als terras rondom een zwembad.


Flagstones Yellow Shards (Siki Bont Kwartsiet) 3-4 cm dik € 37,95 p/m2

Prachtige sfeervolle leisteen flagstones okergeel met een vleugje grijs van kleur. Deze flagstones zijn afkomstig uit Griekenland en hebben een robuuste stoere uitstraling. Door zijn hardheid (kwartsiet) zijn deze flagstones uitermate geschikt voor ons klimaat. Kortom topkwaliteit Voor een zeer betaalbare prijs.


Brasil White Quartsiet 2,5-4 cm dik € 45,95 p/m2

Zeer mooie wit genuanceerde en kwalitatief zeer hoogwaardige flagstones uit Brazilie. Deze flagstones bestaan uit kwartsiet en zijn daardoor zeer hard en hoog belastbaar. Kortom topkwaliteit. De unieke witgenuanceerde kleur met her en der een vleugje lichtgrijs / lichtbruin geeft deze flagstone een moderne uitstraling.


Kavala Brown Quartzite (Karistos Brown) 3-5 cm dik / 4-6 stuks per m2 € 37,95 p/m2

Wordt ook wel Karystos Brown genoemd. Prachtige bikkelharde bruine flagstone (kwartsiet) uit Griekenland van zeer goede kwaliteit. Uniek door zijn zeer gevarieerde mooie bruintinten. Deze flagstone is vorstbestendig en behoort tot de beste en hardste in zijn soort. Kortom, deze flagstone is zeer geschikt voor ons klimaat en uitermate makkelijk in de combinatie vanwege zijn warme natuurlijke tinten.


Flagstones Mystic Black Slate leisteen XXL ca.3 cm dik 49,95 p/m2

Mooie stijlvolle leisteen flagstones zwart / antraciet van kleur afkomstig uit Spanje. De flagstone Mystic Black Hero heeft een vrij vlak oppervlak en is vanwege zijn neutrale kleur makkelijk in de combinatie. Ook is deze flagstone makkelijk in onderhoud. Kortom een kwalitatief zeer goede flagstone voor een aantrekkelijke prijs.


Flagstones Siki Bont Kwartsiet (Yellow Shards) 3/4 cm dik € 37,95 p/m2

Prachtige sfeervolle leisteen flagstones okergeel met een vleugje grijs van kleur. Deze flagstones zijn afkomstig uit Griekenland en hebben een robuuste stoere uitstraling. Door zijn hardheid (kwartsiet) zijn deze flagstones uitermate geschikt voor ons klimaat. Kortom topkwaliteit Voor een zeer betaalbare prijs.


Karistos Green 2,5-4 cm dik / 4-6 stuks per m2 € 35,95 p/m2

Prachtige bikkelharde grijs / groene flagstone (kwartsiet) uit Griekenland van zeer goede kwaliteit. Uniek door zijn zeer gevarieerde mooie kleurtinten. Deze flagstone is vorstbestendig en behoort tot de beste en hardste in zijn soort. Kortom, deze flagstone is zeer geschikt voor ons klimaat en uitermate makkelijk in de combinatie vanwege zijn natuurlijke tinten.


Flagstones Rode Weser 3/6 cm dik € 35,95 p/m2

Prachtige Duitse flagstones uit vroeger tijden. Tot op heden is de flagstone Rode Weser erg populair en wordt veel toegepast als terras, tuinpad en stapelmuur. Ook als vijverrand / vijverbekleding komt u deze flagstones nog geregeld tegen. Deze hoekige en vrij rechte flagstones zijn 3/6 cm dik en zijn eenvoudig te bekappen en op maat te maken. Door de dikte is de Rode Weser ook zeer geschikt als stapsteen.


Flagstones Kavala Grey Quartsiet 3 / 5 cm dik (5 - 7 stuks per m2) € 29,95 p/m2

De populaire flagstone Kavala is afkomstig uit Griekenland en heeft een zeer natuurlijk en robuust oppervlak. Deze stoere / harde flagstone leveren wij in een dikte van 3 tot 5 cm waardoor deze uitstekend is te verwerken in uw tuin. Tevens is deze flagstone door zijn hardheid nagenoeg onderhousarm. De lichtgrijze kleur met her en der een vleugje bruin laat zich makkelijk combineren met andere kleuren en materialen. Door het stroeve oppervlak is de Kavala flagstone zeer geschikt voor paden, terrassen en als verharding rondom een zwembad. Kortom deze flagstone die wij zelf importeren is echt een aanrader en bij ons super scherp van prijs en snel leverbaar.


Flagstones Solnhofer geelgenuanceerd ca.3 cm dik € 28,95 p/m2 incl. btw

Deze populaire flagstone is afkomstig uit de Boven Jura / Zuid Duitsland. De Solnhofer flagstone is een kalksteen die beige tot lichtgeel van kleur is met soms duidelijk zichtbare fossielen en mangaanuitbloeiingen. De kleurstelling maakt dat deze flagstone uitermate geschikt is voor een mediterraanse sfeer in uw tuin. Door zijn vlakke maar toch stroeve oppervlak is deze flagstone eenvoudiger in de verwerking. De flagstone Solnhofer wordt veel toegepast als terras, zwembadterras, paden en bekleding van muren en trappen.


Brasil Yellow Quartsiet (Brasil Gold Quartsiet) 2,5-4 cm dik € 45,95 p/m2

Prachtige flagstones met een warme en sfeervolle uitstraling. Door de warme kleuren geel/oranje en een vleugje lichtgrijs/bruin zijn deze flagstones uitermate geschikt voor een mediterraanse tuin en stijl. Naast de prachtige kleuren zijn deze flagstones zeer hard van structuur en zijn ze redelijk vlak van oppervlak. Kortom deze flagstones zijn gewoon topkwaliteit !!!


Flagstones Blue Shards / Kavala Blue Quartsiet 3 / 5 cm dik (5 - 7 stuks per m2) € 39,95 p/m2

De populaire flagstone Kavala is afkomstig uit Griekenland en heeft een zeer natuurlijk en robuust oppervlak. Deze stoere / harde flagstone leveren wij in een dikte van 3 tot 5 cm waardoor deze uitstekend is te verwerken in uw tuin. Tevens is deze flagstone door zijn hardheid nagenoeg onderhousarm. De muisgrijze kleur met her en der een vleugje bruin laat zich makkelijk combineren met andere kleuren en materialen. Door het stroeve oppervlak is de Kavala flagstone zeer geschikt voor paden, terrassen en als verharding rondom een zwembad. Kortom deze flagstone die wij zelf importeren is echt een aanrader en bij ons super scherp van prijs en snel leverbaar.


Flagstones Mystic Black Slate leisteen 2-3 cm dik 27,95 p/m2

Mooie stijlvolle leisteen flagstones zwart / antraciet van kleur afkomstig uit Spanje. De flagstone Mystic Black Hero heeft een vrij vlak oppervlak en is vanwege zijn neutrale kleur makkelijk in de combinatie. Ook is deze flagstone makkelijk in onderhoud. Kortom een kwalitatief zeer goede flagstone voor een aantrekkelijke prijs.

Komt u eens een kijkje nemen in onze mooie, sfeervolle showroom. Naast deze prachtige natuursteen flagstones hebben wij een zeer groot assortiment prachtige Castle Stone, Belgische hardsteen, Vietnamese hardsteen, Chinees hardsteen, Bourgondische dallen, estrikken natuursteen, leisteen, marmer etc. vloeren en tuintegels gepresenteerd.Tevens hebben wij mooie landelijke decoratie en woonaccessoires, potterie, edelstenen, natuursteen lampen, theelichtjes en beelden. Kortom onze showroom is een feestje en de moeite waard voor iedereen.


PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW !!!

U bent van harte welkom in onze showroom te Zwartebroek (bij Hoevelaken / Barneveld / Amersfoort)

Wij zien u graag bij:
Borgman van Dijk B.V.
Eendrachtstraat 46
3785 KV Zwartebroek (vlakbij Hoevelaken/Amersfoort/Barneveld)
Telefoon: 0342-462277
Email: info@borgmanvandijk.nl

Openingstijden showroom:
Maandag: gesloten
Dinsdag : 13.00 - 18.00 uur
Woensdag: 13.00-18.00 uur
Donderdag: 13.00-18.00 uur
Vrijdag: 13.00-18.00 uur
Zaterdag : 10.00 - 16.00 uur

Wij zijn alleen telefonisch bereikbaar tijdens de openingstijden !!!


AFHAALORDERS DIENEN VOORAF BESTELD TE WORDEN !!!


IN ONZE SHOWROOM EN SHOWTUIN PRESENTEREN WIJ:

mooie robuuste eikenhouten vloeren

landelijke decoratie voor binnen en buiten

natuursteen vloertegels / binnenvloeren

natuursteen estrikken en abdijvloeren

bourgondische dallen en kasteelvloeren

natuursteen tuin en terrastegels

natuursteen flagstones

natuursteen mozaiek voor wandbekleding

natuursteen steenstrips / wandstrips

natuursteen vijverranden / afdekplaten

natursteen muur en stapelblokken

nostalgische oudgebakken bestratingsmaterialen en klinkers

natuursteen kinderkoppen

gebakken klinkers voor oprit en tuinbestrating

keramische tuin en terrastegels

keramische vloer en wandtegels

natuursteen muurafdekkers en pilaarmutsen

grind en splitsoorten

zwembadranden / randtegels

EN NOG VEEL MEER !!!
Advertentienummer: m1854910738