59m Antraciet terrastegels 60x30x4cm met natuursteen reliëf

€ 22,50
Ophalen of Verzenden
1702sinds 14 nov. '23, 21:47
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
TypeTerrastegels
MateriaalBeton
Totaaloppervlakte10 m² of meer
EigenschappenGestraald, Gecoat

Beschrijving

Nog ca 59m² Geoardesia milano (antraciet) 60x30x4cm s-partij. Prachtige tegels met natuursteen relief en factor 30 impregneer. €22,50pm²

'Kijk ook eens bij onze andere advertenties'.

(S-partij / b-keus = afgekeurd voor A-keus) per partij verschillend, enkele voorbeelden: partijen met af en toe hoekjes eraf, partijen met af en toe breuk ertussen, partijen met de coating laag te dun, partijen met een betonddruppel aan de onderkant, partijen met af en toe wat grindnestjes, partijen die uit de collectie gaan etc. voor iedereen geldt: neem iets extra af ±10 á 15% ook voor snij - zaagwerk.

Alle verkoop van tegels gaat per laag
Dus hoofdzakelijk per 0,72m² en niet per stuk (Uitzonderingen daargelaten).
Blokken verkoop, wel per stuk.

Voor meer informatie, of als een bericht niet binnen een dag wordt beantwoord, (ivm drukte) graag even BELLEN.
-------------
Steenhandel de Ruiter, Sierbestrating en Tuinbenodigdheden, Kampen.
Haatlanderdijk 33
8263AP Kampen.

Meer dan 15.000m² Akeus partijen en s-partijen op voorraad!
Prijzen:
  • kleine restpartijes bestrating, vanaf €4,-pm²
  • grote s-partijen van meer dan 100m² vanaf €8,50pm²
  • Akeus partijen vanaf €26,50pm²
  • Stapelblokken s-partijen vanaf €0,35pst.

Kom geheel vrijblijvend langs om onze gehele voorraad te bekijken.

U bent van harte welkom.
Openingstijden:
Ma. : Gesloten muv bepaalde *feestdagen.
Di-Vr. : 9.00-17.00
Zat     : 9.00-16.00
Zo      : gesloten.

  • Feestdagen van 10.00-15.00 : Goede Vrijdag, Tweede Paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, Tweede Pinksterdag.

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Eerste en Tweede kerstdag.

Informatie over Bezorgen.

Graag informeren wij u over de berekening van de bezorgkosten, die afhankelijk zijn van de hoeveelheid en het bezorgadres met huisnummer!
Onze transport service verloopt via een professioneel transportbedrijf. Houd er rekening mee dat de bezorgkosten starten VANAF €125,- (een hoeveelheid van 10m², heeft al ca een gewicht van 1350kg).

Om de exacte vrachtkosten te kunnen opvragen bij het transportbedrijf, vragen wij u vriendelijk om ons een bericht te sturen met de gewenste hoeveelheid, het afleveradres met huisnummer! en de woonplaats.

Het transport wordt uitgevoerd met een vrachtwagen voorzien van een kraan. Indien uw locatie niet bereikbaar is voor de vrachtwagen, wordt er gebruik gemaakt van een kooiaap transport, wat hogere kosten met zich meebrengt.

Bestellen: Bellen. Om miscommunicatie te voorkomen, vertellen en overleggen we graag nog telefonisch het een en ander. Over de levering, betaling etc.

Laden bij ons op het terrein: wij kunnen de aanhanger of ander vervoersmiddel, laden met de heftruck of met de stenenklem kraan. Dit wordt op hele lagen geladen, dus dan geldt ook de afname per laag of op hele lagen. Als er bij ons producten met de hand geladen moeten worden, houdt er dan rekening mee dat u dat zelf dient te doen.

Informatie Betonproduct:
Bij een betonproduct kan kalkuitbloei voorkomen. > Google kalkuitbloei.
Kalkuitbloei
Is een natuurlijke reactie van cement en water. Dat is een proces wat hoort bij een betonproduct. Er bloeit dan een witte waas, kalk, naar het oppervlak en het moet eruit bloeien.
Dit is te verwachten bij alle betonproducten, ook vaak op gevels te zien. Vaak na verloop van tijd met weer en wind, zal het minder worden en op den duur waarschijnlijk verdwijnen. Dit kan jaren duren.
Er bestaat kalkuitbloei verwijderaar, of cement sluier verwijdering, dit versnelt het proces, maar betekent niet, dat het meteen weg is, het kan nog steeds een tijd duren.
Bij keramische tegels komt dit niet voor.

Na verloop van tijd kan de kleur van beton producten lichter/valer worden.

Gecoat betekend niet, nooit meer groene tegels. Maar onderhouds vriendelijker. De groene aanslag kan zich moeilijker hechten aan de toplaag.

Tags: tegel, tegels, betontegel, betontegels, tuinbestrating, bestrating, stenen, steen, MBI, wildverband, tuin, tuintegels, waaltjes, klinkers, platen, meter meterplaten, trommelsteen, koppelstone, cobbelstone, kobbelstones, sierbestrating, siertegels, siersteen, sierstenen, opsluitbanden, stapelblokken, breuksteen, muurelement, bloembakblok, bloembakblokken, bielzen, betonbielzen, betonbiels, grind, split, splitblok, splitblokken, siergrind, geo, geo ardesia, geoardesia, geo senza, geosenza, geo stretto, geostretto, geoplano, geo plano, geoantica, geo antica, geocolor, geo color, palisade, band, banden, pallisade, palissade, gevelstenen, gevelsteen, metselstenen, metselsteen, stapel blokken, metsel, gevel, terrastegels, terras tegels, milano, solid black, oprit, geoalivo, ceramisch, geoceramica, tegel, beton, tuin tegels

ALLE INFORMATIE ONDER VOORBEHOUD VAN TYPEFOUTEN
Advertentienummer: m2046695582