Kunstkoe, kunst koe beeld, geieten beeld varken, schapen

Op aanvraag
Ophalen of Verzenden
850sinds 21 apr. '24, 11:00
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
TypeDierenbeeld
MateriaalKunststof

Beschrijving

Vrolijke Beelden heeft voor u de mooiste weerbestendige tuinbeelden en levensgrote polyester boerderijdieren, reclamekoeien, wilde dieren en decoratieve dierenbeelden voor in je tuin, en natuurlijke de leuke kleine dierenbeelden.

Op de website van 𝙑𝙧𝙤𝙡𝙞𝙟𝙠𝙚 𝘽𝙚𝙚𝙡𝙙𝙚𝙣 vindt u onder andere onze bekende reclame koeien en kunstkoeien. Dit zijn de levensgrote en weerbestendige polyester koeien die we voor u in elke (bedrijfs)kleur schilderen met tekst en/of logo.

Ook beschilderen we alle andere dierenbeelden in elke gewenste kleur voor particulieren en voor bedrijven in de exacte bedrijfskleuren met logo's en teksten.

Alle info over de beelden, afmetingen en prijzen kun je op onze overzichtelijke website vinden en voor vragen kun je via hier een berichtje sturen of via de groene Whatsapp-knop op de website van 𝙑𝙧𝙤𝙡𝙞𝙟𝙠𝙚 𝘽𝙚𝙚𝙡𝙙𝙚𝙣.

Vrolijke Beelden is gevestigd in 𝐀𝐥𝐦𝐞𝐥𝐨. Hier kunt uzelf de grote beelden op komen halen die niet met de post kunnen. Het is ook mogelijk om de grotere beelden te laten bezorgen door de koeriersdienst waar we mee samenwerken.

Graag horen we van u.

𝐕𝐫𝐨𝐥𝐢𝐣𝐤𝐞 𝐁𝐞𝐞𝐥𝐝𝐞𝐧
𝐀𝐥𝐦𝐞𝐥𝐨
Advertentienummer: m2106597848