Tuinhuis | Super voordelig! Snelle opbouw!

€ 2.249,00
8437152sinds 16 jun. '20, 11:59
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt

Beschrijving

Demontabele container

Deze opslagcontainer wordt aangeboden in de kleur antraciet en bij een afmeting van 4 bij 2 meter. Hiernaast bevat het een enkele deur aan de lange zijde voor een makkelijke doorgang. De demontabele container is ideaal wanneer u momenteel een tekort heeft aan opslagruimte. Het kan gebruikt worden als tuinhuisje, bouwcontainer of materiaalcontainer en is heel makkelijk en snel in elkaar te zetten. Bij Zelfbouwcontainer hebben wij een groot aanbod containers en streven naar de hoogste kwaliteit, om zo al onze klanten tevreden te stellen.


Voordelen

De container is flexibel, mobiel, stevig gebouwd en laat zich razendsnel monteren door middel van het kliksysteem. Bij de montage van de container heeft u enkel handgereedschap nodig, waardoor de container snel te monteren en te demonteren is.

Verder is de container makkelijk te verplaatsen met behulp van een heftruck of hijskraan. Hiernaast is de container gemaakt van gegalvaniseerd staal en bevat hij twee cilindersloten voor een totale beveiliging. Ook kunt u ervoor kiezen om extra accessoires bij te bestellen om de ruimte volledig te benutten.

Wanneer u geïnteresseerd bent, of wanneer u nog vragen heeft kunt u ons altijd bereiken op info@zelfbouwcontainer.nl of op het telefoonnummer: 085 – 0685 590.
Advertentienummer: a1339595149