Adirondack relaxstoel - 4 standen verstelbaar – bouwtekening

Zie omschrijving
Verzenden
Verzenden voor € 0,01
28512sinds 6 jan. '24, 18:46
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
MateriaalHout
EigenschappenVerstelbaar

Beschrijving

Op de foto's is de Adirondack relaxstoel te zien die je zelf kunt maken met de 2 bouwtekeningen die ik ervan gemaakt hebt. Zelf maken is leuker én goedkoper dan meer dan €500,- uitgeven aan deze stoel bij een wederverkoper... Bij het naspeuren van het internet kon ik nergens een bouwtekening vinden van deze stoel. Dus ik heb die zelf gemaakt - en dat kostte best wat tijd en energie. Daarom wil ik deze bouwtekening ook aan anderen ter beschikking stellen.

Kies zelf je houtsoort (western red cedar, douglas of teak) en ga aan de slag met de bouwtekening die je bij mij kunt kopen voor slechts € 15,- ! De levering is digitaal (PDF); print en plot de 2 bouwtekeningen zelf op A0-formaat of laat dat bij een copy-shop of drukker (en dan kost je dat al snel tussen € 8,- en € 10,- per stuk). A0-formaat is 119 x 84 cm.
Het is ook mogelijk dat ik de 2 bouwtekeningen op A0 voor je plot en per post naar je opstuur met daarbij ook de instructie op A3 print. De bouwplaat ontvang je dan dus op ware grootte. De kosten zijn dan slechts € 35,- inclusief verzendkosten binnen Nederland (buitenland + € 5,-).

De Adirondack relaxstoel
De Adirondack tuinstoel is populair als relaxstoel voor in de tuin, op het balkon of terras. De stoel heeft brede armleuningen waarop je natuurlijk je glas drinken kunt neerzetten.
Deze stoel is in vier standen verstelbaar en heeft een hoge rugleuning van 90 cm (lekker om je hoofd tegenaan te leggen).

Afmetingen:

- Lengte: 100 cm
- Zitgedeelte: 58cm breed en 50 cm diep
- Breedte incl. armleuningen: 75 cm

Kosten van een stoel:
Ik krijg best wel wat vragen in de trant van "wat kost zo'n stoel nou aan hout en schroeven?"
Ik heb bij een houtgroothandel voor ongeveer € 75,- hout (Douglas) gekocht en daarvan twee stoelen gemaakt. Bij bouwmarkt betaal je ongeveer 2x zoveel. Daarnaast nog ± €60,- aan bouten en schroeven + nog beits voor rond €30,-.
Verder is het nuttig als je een decoupeerzaag hebt voor de rondingen, een (hand)cirkelzaag voor de lange stukken en een schuurmachientje om alles mooi vlak te schuren. Een boormachine en een schroefmachine zijn handige aanvullingen. Uiteraard is een werkbankje nuttig.

Levering:
Optie 1: Digitale levering als PDF. De kosten zijn € 15,-
De PDF bevat:
- Foto's met nummering onderdelen;
- Twee bouwtekeningen met alle afmetingen. Deze is zelf te plotten op A0 (verschalen van A4 naar A0 levert maatvaste A0-plot);
- Tabel met afmetingen per onderdeel + aantal per stoel + aantal/ type schroeven en moeren (dus een materiaallijst).
- Zaag-diagram voor één stoel;
- Zaag-diagram voor twee stoelen (voordeliger in hoeveelheid hout);
- Instructie voor volgorde montage met tips
- Veel fotos ter illustratie en uitleg hoe de stoel te bouwen.

Optie 2: Levering per PDF én per post. De kosten zijn dan € 35,-
De enveloppe bevat:
- Alles wat bij optie 1 genoemd is, geprint op A3;
- Twee bouwtekeningen geplot op schaal op A0 (119 x 84 cm);
- Gratis verzending binnen Nederland (buitenland + € 5,-).

Geef bij je reactie aan waarin je geïnteresseerd bent (optie 1 of 2). Nadat je betaald hebt ontvang je de PDF of na enkele dagen de enveloppe met plots thuis.

Succes met het maken van zo'n leuke Adirondack opvouwbare én in vier standen verstelbare relaxstoel !!
Advertentienummer: m2066221910