Vintage Tuin Notgrove Vogelvoederhuis

€ 69,00
Verzenden
107829sinds 6 jan. '22, 07:06
Deel via
of

Beschrijving

De op de natuur geïnspireerde Notgrove Wildlife Feeder en Drinker maakt deel uit van onze Vintage Garden-collectie, ontworpen als een tijdloos sculpturaal element in uw tuin of buitenruimte. Een elegante voeder- en drinkbak met meerdere kopjes om uw bloembed, plantenbak of gazon te verfraaien en dieren in het wild naar voorheen onbezochte delen van uw tuin te lokken.
In het ideale geval kunnen de drie voerschalen met drainagegaten niet genoeg voedsel bevatten om te bederven, dus door dagelijks kleine hoeveelheden voedsel te vullen, zorgt u ervoor dat de voorraad altijd vers is. Deze voerbak is geschikt voor alle soorten wilde dieren, waaronder zaden, brokjes noten, niervet, vlindervoer, insectenvoer en meelwormen. Dit veelzijdige product kan in twee schalen met water worden gevuld en als vogeldrinker worden gebruikt voor een breed scala aan vogel- en insectensoorten in uw tuin. De Notgrove is liefdevol handgemaakt van massief metaal en heeft een gebronsde, antieke afwerking.
De Notgrove is geschikt voor plaatsing in tuinborders, gazons, potten of andere compacte grondoppervlakken met behulp van de metalen steel met stabiliteitspinnen. Controleer de grond op obstakels zoals elektrische kabels, waterleidingen of services voordat u de steel plaatst. Het is altijd het beste om de vogelvoeder en -drinker ergens te plaatsen waar u het kunt zien, omdat u de waterstanden kunt volgen en kunt genieten van wilde dieren die er gebruik van maken.
Door regelmatig het voedsel en water te vervangen en te ontsmetten met een goede wasbeurt, wordt een goede hygiëne gehandhaafd. Het volledig metalen ontwerp maakt het schoonmaken snel en eenvoudig, en zorgt voor een moeiteloze doorlooptijd tussen het aanvullen of vervangen van het voedsel.

Height: 76,5 cm

Width: 40,5 cm

Depth: 35,0 cm

Advertentienummer: a1418516665