Super mooi (47 cm) metalen tuinbeeld van gans (brocante)

€ 35,00
Ophalen of Verzenden
751sinds 18 aug. '22, 20:51
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt

Beschrijving

Deze vriendelijke roestige vriend is ietwat ‘homeless’ en dus op zoek naar een leuk beschut plekje bij iemand in de tuin. Los van haar warme uitstraling, is zij niet alleen gezellig, maar houdt daarnaast ook nog een oogje voor u in het zeil. Ze is sowieso op basis van aanwezigheid meer dan een mooie decoratieve aanvulling tussen uw planten en struiken. Ze past zich snel aan en laat je wegdromen over het idyllische plattelandsleven. Dit geweldige dier heeft geen onderhoud nodig, is zelf redzaam en vind elk plekje in de natuur fijn helemaal als het beschut is, maar ze is wel een beetje eenzaam. Een ideaal decoratief huisdier voor in de tuin of op het erf. (Overigens er zit een opening aan de zijkant om er en paar waxine lichtjes in te plaatsen)

afmetingen : hoog 45 cm/ lengte 43 cm/ breedte circa 7 cm/ voet 14 cm

kan per post worden verzonden p.s. Gaat u misschien verhuizen of wilt u overtollige huis of tuin artikelen verkopen ? U mag altijd contact opnemen, want we wij zijn altijd geïnteresseerd in uw spulletjes..Wellicht tot ziens.! Misschien zitten er artikelen tussen waar wij misschien iets mee zouden kunnen.

U mag ook een afspraak maken om eens langs te komen om te kijken.. .. Los van heel veel tuin decoratie ..zijn er heel veel andere artikelen te zien..

Kijk ook eens bij de andere advertenties

(ps je kunt ons ook als favoriet aanklikken (icoontje rechts naast de naam aanklikken) zodat u een melding krijgt zodra er iets nieuws wordt opgezet
Advertentienummer: m1875666025