Polyester Zwembad La Palma - 620 X 360 X 155CM

€ 7.160,00
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 750,00
5500123sinds 27 jan. '23, 15:42
Deel via
of

Kenmerken

Lengte400 cm of meer
ConditieNieuw
Hoogte120 cm of meer
Breedte300 cm of meer

Beschrijving

Ook al weer zo toe aan de zomer, zorg dat u op tijd bent met alle voorbereidingen zodat ook u deze zomer heerlijk kunt vertoeven in uw eigen zwembad. Wij zijn dé specialist als het gaat om het leveren van allerlei verschillende zwembaden. Of het nu om polyester zwembaden, blokken zwembad, houten zwembaden of stalen zwembaden gaat, deze zijn in verschillende maten leverbaar, vraag uw offerte nu aan!

POLYESTER ZWEMBADEN

"Technologie,
Deze polyester zwembaden zijn uitgevoerd in de beste kwaliteit van polyester en laminaathars. De componenten die worden gebruikt tijdens het productieproces van de polyester zwembaden bezitten vereiste attesten en certificaten en daardoor zijn de zwembaden 100% veilig voor de gebruiker.

Onze zwembaden zijn gemaakt van hoogwaardige grondstoffen onder strikt toezicht van een technoloog. We gebruiken speciale gelcoats voor zwembaden op basis van ISO NPG, en een dubbele barriere laag van epoxyhars vinylester versterkt met poeder matten. Zwembaden zijn afgewerkt met speciale harsen met hoge contactweerstand (grondwater)

Uw voordelen als klant:
Deze polyester zwembad garanderen 100% waterdichtheid
De allernieuwste technologie die wordt aangewend bij de productie van zwembaden maakt het mogelijk een monoblock te creëren dat 100% waterdichtheid garandeert.
Monoblock constructie met 100% waterdichtheid garantie!
Aantrekkelijke vormen.
Hoge veiligheidsstandaard
Snelle installatie.

Eventuele wijzigingen voorbehouden
Prijzen zijn incl. BTW excl. montage

Heeft u nog vragen of online support nodig? Bel of mail ons en vraag naar onze zwembad specialist. Wij helpen u graag."Advertentienummer: a1469716854
Overige advertenties van Carma World of Wellness
Meer van Carma World of Wellness