VROEGBOEKKORTING kleine familiecamping Z-Frankrijk

Zie omschrijving
20189sinds 10 dec. '12, 12:33
Deel via
of

Kenmerken

VerhuurderEigenaar

Beschrijving

NU MOOIE VROEGBOEKKORTINGEN !!!


Zoekt u een mooie kleine en gezellige familie camping met zwembad, peuterbad en schitterende chalets en huurtenten in het Park Naturel de Haut-Languedoc ? Ideaal voor mensen die van rust, natuur en van zuivere berglucht houden. Kom dan naar Camping Le Plô en geniet van mooie wandelingen door de Sidobre, een groot avontuur voor de kinderen die kunnen klauteren op enorme granieten rotspartijen.

Bent u een kampeerder die graag kampeerd op een echte kleine groene camping met rustige, grote campingplaatsen? Dan bent u hier op het juiste adres.

Wij, Kristel en Richard zijn Nederlandse eigenaren en verwelkomen jullie graag op onze 3 ha grote familiecamping met ruime overzichtelijke plaatsen, bar, terras, pizza's en snacks, zuiver sanitair en veel mogelijkheden voor de kleintjes onder ons (onder andere een zwembad en 2 grote trampolines).


Sinds 2021 nieuwe houten Chalets op onze camping voorzien van alle gemakken !!!

Wil je wel de charme van het kamperen meemaken, maar geen gesjouw met een tent en allerlei kampeerspullen en geen gedoe met het opzetten? Dan hebben wij dat al voor jullie gedaan! Geniet direct van een comfortabele De Waard huurtent compleet ingericht voor 6 personen of huur een luxe Karsten oppompbare tent voor 4 personen, hij staat van de zomer voor jullie klaar!

Een caravan huren, dat kan ook! Wij hebben een 3 persoons caravan voor jullie klaar staan.


Bekijk onze website voor alle verhuurtarieven en vroegboekkortingen !!!

Een luxe Karsten huurtent voor 4 personen is al te huur vanaf 270 € per week in het laagseizoen.

Een caravan is met de korting te huur vanaf 202,50 € in het laagseizoen.

Een De Waard huurtent voor maximaal 6 personen is met de korting te huur vanaf 270 € in het laagseizoen.


Flexibele aankomst en vertrekdagen !!! (Aankomst en vertrek voor ons verhuur in het hoog- en middenseizoen op; donderdag, zaterdag en zondag)


Voor KAMPEERPLAATSEN zijn de tarieven in het hoogseizoen (16/7-20/8):

28,25 € voor 1 staanplaats inclusief 2 personen / auto / caravan of tent / +1tentje max 4 m² / warme douches. Personen +13 jaar 5,50 € en kinderen -13 jaar 4,25 €, elektriciteit 4,35 € hier gaat bij boekingen voor november nog 10 % korting vanaf !


Bezitters van:

Camping-Key-Europe-kaart 2022 (CCI-campingkaart van ANWB en ADAC)

Best DealCamping Card 2022

ACSI-Campingkaart 2022

FFCC-Campingkaart 2022

Betalen voor een plaats met elektriciteits-aansluiting en 2 personen de special vastgestelde prijs van 16,00 € in het voor- en naseizoen (geldig tot 1 juli 2022 en wederom vanaf 1 september 2022). In het middenseizoen gaat dit tarief naar 19,00 €.


Advertentienummer: a1002377247