Midweek zeilen in Friesland

Zie omschrijving
70119sinds 12 jul. '22, 08:48
Deel via
of

Kenmerken

VerhuurderEigenaar

Beschrijving

Dit najaar zeilen we naar de Alde Feanen, midden in Friesland, samen met Alde Feanen kenner Gerrit Dijkhuizen hebben wij een prachtig vaarplan gemaakt.

Het vaarplan
Dag 1: Zondagmiddag 25 september vertrekken we uit Harlingen, en zeilen we via de Waddenzee en het IJsselmeer naar Workum, voor de Friese kust.
Dag 2: Vanuit Workum zeilen we naar Stavoren en gaan daar door de sluis de 'Fluessen' op en overnachten op een onbewoond eiland of gaan voor anker midden in Friesland, bij helder weer kunnen we onder een echte 'dark sky' de ontelbare sterrenhemel beleven en samen rond een kampvuur genieten van een glas wijn.
Dag 3 en 4: We komen aan in de Alde Feanen en zeilen en scharrelen door dit prachtige veengebied. Samen overleggen we of we het skutsjemuseum in Eernewoude bezoeken, of toch liever een fiets of sloep huren om de omgeving beter te leren kennen. S'avonds genieten we aan dek van de rust en stilte en word er een heerlijke winterBBQ aan dek gehouden.
De laatste dag; We zeilen via de Friese hoofdstad en het Harinxmakanaal terug naar Harlingen, waar we om 16.00 van boord stappen. We genieten deze week vooral van de stilte en de rust; de toeristen zijn immers allang naar huis en de Alde Feanen zijn van ons.. 


Het schip beschikt over 11 hutten, 3 badkamers met toilet, goed ingerichte keuken en een ruime salon.
U beschikt over uw eigen hut aan boord.
Kosten deze midweek € 445,- p.p  incl alle maaltijden
5 x ontbijt en lunch en 3 gangendiner


Opgeven bij Harriët 0651 112 002 of kijk bij wadgenieten.nl
Advertentienummer: m1862986627
Overige advertenties van Wadgenieten
Meer van Wadgenieten