JOAT Travel nieuw concept maatreizen Amerika & Canada

€ 15,00
15616sinds 18 mar. '17, 15:27
Deel via
of

Kenmerken

LiggingLandelijk
Aantal slaapkamers2 slaapkamers
TypeOverige typen
VerhuurderEigenaar
OmgevingAan zee, In bergen of heuvels, In bos, Aan meer of rivier
Extra'sTuin, Tv, Zwembad, Open haard, Wasmachine, Airconditioning, Afwasmachine, Rolstoelvriendelijk, Huisdier toegestaan, Internet, Kinderbed, Speeltuin

Beschrijving

 • Altijd al een van deze twee prachtige landen met onbegrensde mogelijkheden qua reizen willen bezoeken? Maar dit misschien nog niet gedaan omdat u niet op een standaard pakketreis wilt of vanwege de duizelingwekkende bedragen die sommige reisbureau's vragen voor zo'n trip. Wilt u deze reis geheel naar eigen wensen invullen met behulp van een expert dan bent u hier aan het juiste adres. Ik heb zelf al 10 duizenden km's gereisd door deze landen en kan u heel specifiek informeren over o.a. natuurparken, goed berijdbare wegen, mindere toeristische attracties etc.
 • Laat mijn u positief verrassen zowel financieel als avontuurlijk met een geweldige rondreis door Amerika of Canada. De gehele reis tot in de puntjes afgestemd op persoonlijke wensen van vliegtickets, accommodaties tot excursies en hikes aan toe. Geef nooit meer teveel uit voor een reis en laat alles verzorgen zodat u optimaal van uw reis kunt gaan genieten.
 • Aan de hand van een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik u uit op welke manieren ik uw reis positief kan beïnvloeden. Heeft u al tickets geboekt? of misschien zelfs al een complete reis samengesteld maar wilt u nog advies over het bezoeken van enkele steden en of parken, geen probleem ook los reisadvies is mogelijk.
 • Tot 31 December 2020 loopt er een actie op al mijn diensten omtrent reisadvies naar Amerika & Canada deze zijn beschikbaar met 25% korting
 • Promo code: USAC2023 25% Korting

 • JOAT Travel nieuw concept ”echte” maatreizen
  Wilt u wat anders dan de vage ‘vanaf’ prijzen, de standaard pakketreizen en niet gebonden zijn aan de vaak vaste hoge prijzen die het boekingssysteem van het reisbureau aanbiedt? Maar wilt u de echte goede deals van het moment voorgelegd krijgen, specifiek toegespitst op uw reiswensen simpel en duidelijk!
 • Heeft u een heerlijke reis in het vooruitzicht? Tickets geboekt, auto geregeld maar er nog niet helemaal uit wat u wilt bezoeken in het betreffende land? Geen idee wat de hoogtepunten zijn van de regio die u gaat bezoeken en wilt u hier advies over? Iemand die luistert naar uw wensen en snel een goed beeld kan vormen van wat u zoekt? Ook gehele reisschema’s op maat met activiteiten naar wens, stel ik met alle plezier voor u samen.
 • U heeft geen zin of tijd om de deur uit te moeten voor het boeken van een reis of zelf eindeloos te zoeken op internet naar de juiste deals. Laat u dit liever doen door iemand die hierin gespecialiseerd is en bij u langskomt wanneer dat uitkomt.
 • Kortom: zoekt u een enthousiast gespecialiseerd persoon die onafhankelijk reisadvies geeft en dus altijd de meest gunstige deals voor u zoekt? JOAT Travel is niet verbonden aan een specifiek reisbureau en kan daardoor uit een veel breder aanbod een reis op maat voor u samenstellen. JOAT Travel pakt geen commissies op reisonderdelen maar berekent alleen een tarief voor geleverde diensten.
 • Enthousiast of benieuwd naar de wijze waarop ik u kan helpen bij het opzetten van uw reis? Wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te bekijken of ik u eventueel kan helpen met uw reiswensen? Ik ben 7 dagen per week bereikbaar op info@joattravel.nl of op telefoon/WhatsApp 0634261411.
  Meer informatie kunt u vinden op www.joattravel.nl
Advertentienummer: a1099189812