Fly Drive Ierland , Rondreis Ierland, Wandelen Ierland

N.o.t.k.
9072sinds 1 feb. '17, 20:32
Deel via
of

Beschrijving

Beschrijving
Bovenkant formulier
Rondreis door Ierland met EIRELAX
Met EIRELAX kunt u het mooiste natuurschoon in het westen en zuidwesten van Ierland bewonderen.
Vanaf de steile, ruige rotsen (cliffs) die plotseling uit de Atlantische Oceaan oprijzen, ziet u in gedachten Amerika liggen. U kunt met een veerboot een dagtocht naar de Aran-eilanden maken, waar de tijd heeft stilgestaan, om te wandelen, te fietsen, of u per minibus of paard & wagen (jauntingcar) te laten rondleiden.
Elders zult u zich de vele prachtige bergpassen en indrukwekkende vergezichten nog lang herinneren. Afhankelijk van het tij kunnen we u laten kennismaken met de dolfijnen die de Shannon delta bevolken.
Dankzij onze goede contacten weten wij ook waar de mooiste, stille plekjes zijn, die u niet in de reisgidsen zult aantreffen.

EIRELAX biedt u enkele mogelijkheden om dit prachtige land te bezoeken. Onder andere door deel name aan een gidsreis, door het organiseren van een complete Fly-Drive vakantie, door het bemiddelen bij het huren van uw auto of door middel van het organiseren van een één- of meerdaagse wandeltocht over een van de schitterende schiereilanden in het zuidwesten van Ierland.

Fly-Drive, Ierland en EIRELAX. Een unieke combinatie!!
Ierland ontdekken. De beste manier om dat te doen is onbezorgd, op uw eigen manier en in uw eigen tempo. Alle redenen om een Fly-Drive te boeken bij EIRELAX.
Wij verzorgen dan voor u, in overleg, uw vliegreis en de huur van een auto naar keuze. Daarnaast kunnen wij ook de overnachtingen in de B&B's of hotels voor u regelen en vastleggen. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren bij de mooiste route die u kunt nemen.
Uniek is ook dat wij een routeboek voor u op kunnen stellen dat wij u voorafgaand aan het vertrek toesturen.
U rijdt door de schitterende natuur en komt daarmee bij de mooiste plaatsen die vaak zelfs niet in de reisgidsen vermeld staan. Kortom u krijgt een onvergetelijke vakantie. Kijk eens op onze web-site www.eirelax.nl en neem contact op voor meer informatie.

Alleen autohuur
Indien u uw r eis zelf organiseert en alleen uw auto wilt huren bent u bij Eirelax op het beste adres.
Via EIRELAX kunt u de auto naar uw keuze op de goedkoopste manier (prijsgarantie) huren in alle landen binnen Europa en veel landen daarbuiten. Via de web-site van EIRELAX wordt u rechtstreeks verbonden met een grote Europese auto verhuur bemiddelingsorganisatie waar u online uw auto kunt reserveren, boeken en betalen.
Als u dat prettiger vindt kunt u ook EIRELAX vragen dit voor u te doen. Kijk voor meer informatie de betreffende pagina op onze website: www.eirelax.nl pagina autohuur.
Let op als u prijzen vergelijkt. Bij veel verhuurmaatschappijen ontbreekt in de aangeboden prijs de kosten voor verlaging van het blijvend eigen risico (SCDW), veelal ruim € 1.200 per schade (ex BTW).
Deze verzekering wordt u dan pas aangeboden bij het afhalen van de auto. De kosten daarvan bedragen tussen de € 15 en € 25 per dag. Bij de prijsstelling via Eirelax is deze premie inbegrepen.
Uniek is ook dat u bij EIRELAX kostenloos kunt annuleren tot maximaal 48 uur voor vertrek.

Wandelvakantie.
De beste manier om Ierland en al wat het te bieden heeft te ontdekken is te voet. Wandelend heeft u alle tijd en rust om de vaak adembenemd mooie natuur met de vaak schitterende vergezichten, de schilderachtige dorpen en stadjes met typisch Ierse bouwwijze, de vaak nog aanwezige restanten uit de bewogen geschiedenis van Ierland te zien en te bewonderen.
Wandelen en wandeltochten maken kan op verschillende manieren. En wel door dagelijkse wandelingen vanuit één of enkele vaste verblijfplaatsen. Of door een meerdaagse tocht langs één van de vele lange afstandwandelingen die in het zuidwesten en westen van Ierland zijn ontwikkeld en uitgezet.
Voor de organisatie van een geheel verzorgde één- of meerdaagse wandelreis biedt EIRELAX diverse mogelijkheden. Indien u hierover meer informatie wilt hebben dan kun t u het beste contact opnemen met EIRELAX. Wij nemen dan al uw wensen met u door en kunnen u op basis daarvan een passende aanbieding doen.
www.eirelax.nl

Camperhuur in Ierland
Met ons zusterbedrijf EIREXPRESS verhuren wij schitterende Nederlandse campers, die in Ierland compleet ingericht voor u gereed staan.
Deze campers kunt u huren en op reis gaan door Ierland. De standplaats van de campers is op het schiereiland Dingle in het zuidwesten van Ierland. (bedrijfsadres tevens woonadres van de eigenaar Evert van Veenendaal). U kuntdaarbij besluiten alleen een camper te huren en zelf uw reis naar Ierland en de standplaats te regelen.
Maar wij kunnen u daarnaast ook een geheel verzorgde camperreis aanbieden. Dat betekent dat wij de hele reis voor u kunnen organiseren. Dat is dan inclusief de vliegreis, transfers in Ierland, B&B voor een eerste of laatste nacht en routebeschrijvingen. Alle varianten daarop zijn uiteraard mogelijk.
Uniek daarbij is dat de op de website genoemde huurprijzen all in prijzen zijn (uiteraard m.u.v. de vliegreis)
Voor meer informatie hierover kunt u via onze camper website www.eirexpress.nl contact met ons opnemen.

Gidsreizen.
Ierland ontdekken op een onbezorgde manier. Dat kan wanneer u meegaat met een door EIRELAX georganiseerde gidsreis. Dit zijn kortere reizen (6 tot 8 dagen) met maximaal 8 deelnemers. Hierbij maakt u binnen korte tijd kennis met de overweldigende pracht en woestheid van de natuur, de mystiek en de cultuur en - niet in de laatste plaats - met de gastvrijheid van de inwoners van Ierland zelf. EireXpress verzorgt daarbij voor u de vliegreis, vervoer per minibus, de Nederlandse gids en de overnachtingen in eerste klasse B&B's. In de avonden is er uiteraard (vaak) de traditionele Ierse muziek.
Het programma van de gidsreizen gedurende het voorjaar 2012 staan binnenkor t op onze web-site: www.eirelax.nl
· www.eirelax.nl
Advertentienummer: m1132456192