Te huur 6 persoonsvakantiewoning

Zie omschrijving
86419sinds 29 okt. '21, 16:03
Deel via
of

Kenmerken

RegioLimburg
Aantal personen6 personen
TypeLandhuis of Villa
LiggingRecreatiepark
Aantal slaapkamers3 slaapkamers
VerhuurderBemiddelingsbureau
OmgevingAan meer of rivier, In bos
Extra'sTv, Wasmachine, Zwembad, Afwasmachine, Huisdier toegestaan, Internet, Kinderbed, Sauna of Jaccuzi, Speeltuin, Tuin

BeschrijvingTe huur 6 persoon vrijstaande vakantiewoning met veel luxe op Resort Arcen in Limburg, het warmste plekje van Nederland. Het park heeft veel faciliteiten zoals een mooi zwembad, restaurant, snackbar, dierentuin, speeltuinen, midgetgolf, tennisbaan, etc.

In de komende maanden, de winter en het voorjaar, zijn de verhuurprijzen van deze vakantie woning laag t.o.v. andere vergelijkbare woningen met wellness. Vakantiewoning 088 heeft nog een aantal beschikbare datums voor u vrij. Het betreft dan in deze perioden een goedkope vakantiewoning in vergelijking met het hoog seizoen en t.o.v. andere woningen met welness voorzieningen.
Voor veel meer en verdere uitgebreide informatie ga naar de website via deze advertentie marktplaats of via u browser op:

www.vakantiewoninghurenlimburg.nl

Bij boekingen boven en onderaan van elke pagina van de website te klikken, komt u in een menu waarin u uw situatie invult en dan ziet u meteen de prijzen en de beschikbaarheid, zonder nog daadwerkelijk te boeken. Bij de kalender moet u klikken op de data waar geen streepje in staat. Streepjes wil zeggen op deze data is niet te boeken. U kunt een weekend of een midweek of week boeken.
Mocht de woning bezet zijn stuur dan even een berichtje.
Advertentienummer: m1766688338