Schoorl aan zee Bungalows 2-8 pers

Op aanvraag
00sinds 21 jun. '12, 21:35
Deel via
of

Kenmerken

Aantal personen4
TypeChalet, Bungalow of Caravan
LiggingRecreatiepark
Aantal slaapkamersGroepsaccommodatie
VerhuurderEigenaar
OmgevingAan zee, In bos
Extra'sTv, Wasmachine, Afwasmachine, Internet, Kinderbed, Speeltuin, Tuin

Beschrijving

Bungalowpark Carpe Diem, gelegen in Schoorl aan de Noordzeekust in Noord Holland, is een park waar de bungalows op een ruime plek staan omgeven door gevarieerd groen, wat u tijdens uw verblijf een maximum aan rust en privacy garandeert.

Bungalowpark Carpe Diem verhuurt bungalows voor 2,4,6 en 8 personen op een groen, ruim opgezet en rustig gesitueerd bungalowpark in een karakteristieke en rustgevende omgeving in Groet bij Schoorl op 200 meter van het mooie natuurgebied de Schoorlse Duinen. Bovendien bevindt u zich vlak aan zee na een prachtige fietstocht van 10 minuten door bos en duin.

Bungalowpark Carpe Diem is ook voor families een fijne plek om vakantie te vieren. Wij hebben voor de kinderen enkele leuke, maar kleinschalige faciliteiten. Er is een idyllisch gelegen speeltuin en aan de voorkant van het terrein hebben wij twee trampolines. Verder verhuren wij geen baby of peuterpakketten, maar verstrekken wij gratis kinderbedjes,stoelen, boxen en badjes.

Bungalowpark Carpe Diem is gelegen in Groet, een liefelijk en sfeervol dorp nabij Alkmaar, Schoorl en Bergen in de provincie Noord Holland. In Groet maar ook in Schoorl vindt u diverse restaurants, die het gehele jaar open zijn en fijn aanbod van winkels waaronder een supermarkt, een warme bakker en een slagerij.

Verder liggen de bungalows en groepsaccommodaties van Carpe Diem op 200 meter van de Schoorlse Duinen, Nederlands mooiste en meest uitgestrekte duin- en bosgebied en 2 kilometer van het Noordzee strand van Hargen aan Zee of Camperduin.

Bungalowpark Carpe Diem is een uitstekend startpunt voor een heerlijke bos- of strandwandeling, een uitstapje in de nabije omgeving naar bijvoorbeeld Schoorl, Bergen, Egmond aan Zee, Alkmaar, Schagen of Hoorn.U kunt natuurlijk ook een fiets- of wandeltocht maken door ons prachtige duingebied en onze schilderachtige polders.

Daarnaast is Bungalowpark Carpe Diem door de ligging vlakbij de Schoorlse Duinen en het Noordzee strand van Hargen aan Zee en Camperduin een zeer geschikt startpunt om te sporten. 

Tot ziens in Groet op Bungalowpark Carpe Diem!
Familie Meedendorp
Bungalowpark Carpe Diem - Verhuur van Bungalows 
Heereweg 210
1873 GD Groet (Schoorl)
Noord Holland

Tel: 072-5091323
info@bungalowparkcarpediem.nl
Advertentienummer: m571317712
Overige advertenties van Bungalowpark Carpe Diem
Meer van Bungalowpark Carpe Diem