Vakantiehuis Lofoten Noorwegen

€ 730,00
256139sinds 11 jun. '12, 11:42
Deel via
of

Kenmerken

Aantal personen6
TypeLandhuis of Villa
LiggingLandelijk
OmgevingAan zee
Aantal slaapkamers4 of meer slaapkamers
VerhuurderEigenaar
Extra'sTv, Internet, Open haard, Tuin

Beschrijving

's Zomers kleurt de middernachtzon de bergen rood, 's winters golft het noorderlicht langs de hemel. National Geographic zette de Lofoten-archipel van Noorwegen in de top 3 van mooiste eilanden in de wereld.
Midden op deze eilandengroep verhuren wij een comfortabel en gezellig vakantiehuis. Otters en zeearenden in 'de voortuin'. Door de centrale ligging zijn vanuit dit huis met dagtrips alle hoogtepunten van de Lofoten te bezoeken.
Ons gele vakantiehuis heeft vier slaapkamers met zes bedden met comfortabele matrassen, keuken, bad- en huiskamer. Er is wifi, Apple-tv en een bluetooth speaker. Aan de kust hebben wij een leuke vuurplaats. 
Op korte afstand zijn visbootjes te huur, is het mogelijk met paarden de bergen in te trekken of golf te spelen terwijl de middernachtzon voorbij trekt. Vanuit het pittoreske Henningsvaer, te zien vanuit het huis, vertrekken zeearend-safari's.
Wij wonen nabij en staan altijd klaar voor tips en reissuggesties. Wie meer wil dan alleen een fijn vakantiehuis, bieden wij tegen meerprijs diensten als maaltijden, gidswerk en hulp bij fotografie.
Het Blauwe huis kost vanaf 7500 Noorse kronen (momenteel circa 730 euro) per week en 8500 in juni, juli en augustus.


Meer over het huis op www.vakantiehuislofoten.nl 
Meer over de Lofoten op www.lofotenbilder.no
Advertentienummer: m568274811