Etikettenset 2022 van de BAV (337 bieretiketten)

€ 19,50
Verzenden
1090sinds 10 okt. '22, 13:29
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
TypeOverige typen

Beschrijving

De grootste etikettenset tot nu toe: 337 etiketten van meer dan 50 verschillende brouwerijen, waaronder HappyFace, KEGS, Eembier, Ketoembar, Brouwerij aan de Dijk, Het 58e Genot, Frontaal, Halsche Stoombierbrouwerij, Moersleutel, Ramses, Vos, Zevenstar en nog veel meer.

Bestelnummer BA965 via de BAV-Shop op onze eigen website, of bestel hem hier direct. De prijs is inclusief verzendkosten, als het binnen Nederland wordt verzonden.

Heb je ook interesse in andere verzamelitems? Wij verkopen via onze website ook nog andere kroonkurkensets, etikettensets, bierviltjescatalogi en BAV-Journaals.

De BAV is een vereniging van en voor verzamelaars die een passie hebben voor bier en verzamelen. In 1983 is de vereniging opgericht als Vereniging van Brouwerij Artikelen Verzamelaars. In de tussentijd heeft zij zich ontwikkeld tot een vereniging waar niet alleen verzamelaars, maar ook brouwerijen, slijters en cafehouders bij zijn aangesloten. De BAV geeft zes keer per jaar een magazine uit, het BAV-Journaal, en organiseert twee keer per jaar een ruilbeurs. Als je lid wilt worden, kijk dan even op onze website.
Advertentienummer: m1895960693
Overige advertenties van BAV-Shop
Meer van BAV-Shop