* Symbolica munten Efteling *

€ 0,50
Verzenden
500sinds 9 okt. '21, 18:41
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
TypeOverige typen

Beschrijving

Losse medaillons van de Efteling / Symbolica.
Ze zijn te sparen geweest bij de Emte.

De medaillons/ munten zijn allemaal in prima staat. Foto is ter voorbeeld, laat me weten welke je nog zoekt.

--------------------------------------------------------------------------------


Prijs:
De prijzen zijn redelijk vast, als je meer van me overneemt kan er natuurlijk wat vanaf naar verhouding hoeveel je koopt. Vanaf 10 euro (en minimaal 2 items) krijg je in ieder geval altijd 10% korting op de totaalprijs (excl. vzk).


Aangeboden artikel:
Mail me gerust als je vragen hebt of er iets niet duidelijk is. Indien geen vragen, spreken de tekst en foto’s bij aankoop voor zich. Rookvrij huis. Zowel nieuw als zo goed als nieuw en gedragen. Gedragen betekent netjes, heel en schoon goed voor een volgende ronde, soms zelfs nog als nieuw. Als er wél een mankement aan is, vermeld ik dat erbij; let daarop als je wil kopen/bieden. Bij eventuele klachten hoor ik graag van je! Ik kijk alles na voor de plaatsing op marktplaats, maar ook ik kan natuurlijk iets over het hoofd zien. Indien terecht, kan een retour of een andere tegemoetkoming besproken worden. De verzendkosten zijn altijd voor eigen rekening.


Verzending:
Ik verzend zoveel mogelijk met brievenbuspost in een grote envelop, kosten op basis van gewicht wat PostNL aanhoudt. Indien dat niet kan wordt het pakketpost tot 10 kilo, ongeacht de hoeveelheid aankopen, dit kost:
4,50 met DHL (ophalen bij DHL punt)
5,75 met DHL (thuisbezorgd binnen 2-5 dagen)
6,75 met PostNL (ophalen bij PostNL punt of thuisbezorgd binnen 1 -2- dagen).
Ik post meestal binnen 3 werkdagen. Verzenden naar buitenland kan meestal wel, maar vraag het svp even van te voren, ivm andere tarieven.
Ik verpak mijn items zo goed en netjes mogelijk, zoals ik het zelf ook van een ander verwacht.
Tot slot ben ik niet verantwoordelijk voor het zoekraken van post nadat het door mij gepost is, daar heb ik immers geen invloed op.
Advertentienummer: m1759071341