Spongebob Squarepants promotie karton uit de supermarkt Ola

Bieden
Ophalen of Verzenden
744sinds 26 jun. '22, 10:06
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt

Beschrijving

PRIJS
Als je biedt krijg ik de standaard regel: Ik zie graag een reactie tegemoet. Hier is mijn standaard regel: Bied maar raak! Ik reageer pas als ik je bieding zie zitten. Wat ik er voor moet hebben? Die vraag beantwoord ik niet, doe een goed bod (bij voorkeur NIET enkel in een bericht!) en je hoort vanzelf of ik het zie zitten! Probeer het uit! Hoe hoger je biedt hoe eerder ik toehap, maar dat lijkt mij logisch. Je bieding staat uiteraard los van de verzendkosten.

REAGEREN
Als je mijn berichten na een week nog niet gelezen hebt gaat de eerst volgende geïnteresseerde er met het product vandoor. Als je mijn berichten wel leest maar er niet op reageert kom je in de speciale categorie mensen die ik na maanden nog eens een bericht zal sturen. Ook zal er dan binnenshuis naar je verwezen worden als zijnde “De (productnaam)-idioot”. Zolang de advertentie zichtbaar is, is het product in principe nog beschikbaar. Zelf probeer ik om sowieso in het weekend te reageren.

VERZENDING
Traceerbare verzending heeft altijd mijn voorkeur (veelal € 4,10 of € 6,75 afhankelijk van de afmeting van het product). Zou het product eventueel door de brievenbus kunnen en je wilt dat er (ontraceerbaar) verzonden word via briefpost? Geef het aan en ik zoek de mogelijkheden en verzendkosten voor je uit. De aangeboden producten worden verpakt op een manier zoals ik ze zelf ook zou willen ontvangen.

BETALING
Betaling via een ING-betaalverzoek heeft altijd mijn voorkeur. Daarnaast is betaling aan de hand van mijn bankgegevens wat mij betreft ook geen enkel probleem. Laatst genoemde zie ik alleen als foutgevoeliger (in het geval het rekeningnummer niet correct word overgenomen). Een ING-betaalverzoek voorkomt dit ten alle tijden.

AFHALEN
Afspreken om een product af te halen is ook mogelijk. De beste mogelijkheden doen zich voor op woensdag en zaterdag. De overige dagen zal het veelal op de avonduren neerkomen. Aan de deur worden alleen de, via Marktplaats, besproken producten verkocht. Kom niet ineens aan met “Ik zag ook dat je dit en dat op Marktplaats heb staan … hoeveel wil je daar voor hebben?”. Let op: Ik ga er ten aller tijde vanuit dat de koper gepast kan betalen!
Advertentienummer: m1857334042