Militaire studie van slag om de Ardennen + handtekeningen

Gereserveerd
Ophalen of Verzenden
1471sinds 4 jan. '23, 16:48
Deel via
of

Kenmerken

SoortLandmacht
TypeOverige typen
GebiedOverige gebieden

Beschrijving

Originele Engelstalige terrain study van de 'Battle at St. Vith' Belgium 17-23 december 1944. - uitgevoerd in juni 1976.
Compleet met militaire stafkaartenkaarten Op een menukaartje de handtekeningen van alle belangrijke generaals die in 1944 hier hebben gevochten.
waaronder
General von Manteuffel
General Bruce C. Clarke
Lieutenant General Harry WO Kinnard

De prijs van het aanbod is voor alles in 1 koop.
 

Artikelnummer: 21120026

Voor verzending binnen Nederland hanteren wij een verzendprijs voor brievenbuspost of pakketpost. Verzending naar het buitenland is mogelijk. Shipment to other EU ­countries is possible. Information available. Voor de exacte kosten van verzending naar andere Europese landen graag per mail informeren. Afhalen kan alleen bij uitzondering, pas na betaling en op afspraak.

Heeft u nog vragen?: Stuur ons een berichtje via Marktplaats, WhatsApp of bel ons. Wij zijn het best bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag tussen 09:30 en 13:00 uur. In het weekend en ‘s avonds zijn wij gesloten. Wij zijn een webwinkel en bezoek op locatie is niet mogelijk.

Wij zijn een stichting zonder winstoogmerk. De stichting werkt voor een deel met vrijwilligers met een afstand tot de arbeidsmarkt of met een beperking. Naast vrijwilligers met / zonder een uitkering werkt de stichting ook samen met niet-commerciële re-integratiebedrijven, vluchtelingenwerk en maatschappelijk werk uit de regio Alkmaar.
Advertentienummer: m1928298602