KNIL SOP Para Commando KCT Uniform Wing KST Mobilisatie MWO

N.o.t.k.
Ophalen of Verzenden
49212sinds 4 mei. '24, 12:23
Deel via
of

Kenmerken

SoortOverige soorten
TypeEmbleem of Badge
GebiedAzië

Beschrijving

---

TER RUILING AANGEBODEN


EEN UNIEKE KANS !!


TER RUILING AANGEBODEN


EEN UNIEKE KANS !!

---

Hierbij bied ik een Parawing aan voorzien van de kentekenen van een Actie sprong en op naam van een van de meest beroemde militairen van het Koninkrijk der Nederlanden, destijds een befaamde 'vechtjas' binnen de gelederen der Indische paracommando's, te weten: Leopold Marie Alexandre van Oijen.

Tevens bied ik een set authentieke, gecamoufleerde schouderpasanten aan, die tijdens de Poltionele Acties daadwerkelijk gedragen is geweest door een KNIL paracommando. 

Ik zet deze items in ter ruiling voor een metalen Cordesius SOP mouwschildje (zie advertentie foto numero 5 - met dank betrokken van de site 'Het Depot').     

Het SOP schildje dient zich in een nette en complete staat te bevinden, zulks o.a. voorzien van den authentieke draagspeld.


Dit is een UNIEKE KANS om in het bezit te komen van de persoonlijke wing van een meest befaamdste karakters van het Nederlandsche militarisme. 

Tevens om in het bezit te komen van een authentieke set gacamofleerde schouderpassanten van een Indische paracommado, die ook daadwerkelijk in Indië gedragen is geweest. 

Een must voor iedere SOP/KST/KCT collectie.
Advertentienummer: m2111353373