Larimar hangertje - goede kwaliteit 26mm

€ 16,50
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 1,75
620sinds 20 feb. '24, 17:52
Deel via
of

Kenmerken

TypeMineraal

Beschrijving

Ik verkoop een groot deel van mijn verzameling.
Ik probeer de steen zo goed mogelijk te laten zien.

Larimar steen 18x16x8mm
hanger ingeheel 26mm
gewicht 3g
exclusief koordje.

Alle larimar stenen die van mij worden aangeboden zijn echt en 100% natuurlijk. Dat is mij door de verkoper bevestigt. Zij komen rechtstreeks uit de Dominicaanse Republiek, de enige plek waar de stenen worden gevonden.

Door zijn mooie verschijning legt men bij het zien van deze steen een link naar de hemel en de zee, water staat voor emoties en lucht voor gedachten. Daarom heeft larimar een speciale relatie met zowel de emoties van het hart als met de gedachten van de geest. De steen stimuleert de hogere chakras en geeft meer zelfinzicht en bewustzijnsverruiming. De larimar stimuleert je in het herkennen van zelf opgelegde banden waar door je de mogelijkheden schept om vrij te worden van de binding met de materiële wereld. De steen helpt bij nauwkeurigheid en openhartigheid in activiteiten en stimuleert de diepere betekenis van ons leven op deze wereld.
Larimar is een steen voor moeder aarde, staat voor vrede en helderheid en straalt een trilling uit van genezing en liefde. De steen is een goede vriend voor jonge mensen, geeft uitdrukking aan de altijd veranderde aard van het leven en een gevoel van rust, stimuleert de creativiteit, activeert de fantasie en inspireert de geest.

Deze steen niet opladen in de middagzon.
Larimar kan op een hele zachte en veilige manier worden opgeladen door hem op een bergkristal cluster of in een schelp of bakje met bergkristal steentjes te leggen.
Laat de steen minimaal 24 uur liggen.
Let op dat je de bergkristal zelf regelmatig reinigt (bergkristal kan heel goed onder stromend water gehouden worden).
Larimar kan ook gelad en worden in de ochtendzon, let wel op dat je hem op tijd uit te zon neemt.

Kijk ook naar mijn andere advertenties, ik verkoop nog meer producten!

Trefwoorden: tachyon produkten, energie , reiki , edelsteen therapie , gezondheid, kado
Advertentienummer: m2083493923