Reborn poppen met certificaat weg voor 150!!! Lees ADVERT

€ 150,00
Ophalen of Verzenden
197634sinds 6 dec. '23, 13:38
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
TypePop
EigenschappenLevensecht of Reborn

Beschrijving

IK ZIT WAARSCHIJNLIJK (Wacht de mri nog af ) in de agressieve progressieve periode! Ik ga heel snel achteruit. Tot die tijd wil ik genieten. In bad gaan . Naar boven kunnen! Koop alsjeblieft mijn mooie poppen. Het is voor een goed doel😔💔 150 euro. Gun me alsjeblieft nog een soort van leven🙏😔❤️


NU ALLE REBORNS MET CERTIFICAAT EN 3D HUIDJE!!! Nu 150!!! LEES ALMIJN ADVERTENTIES. LANGSKOMEN IS VOORMIJ ERG LASTIG OMDAT IK ZO ZIEK BENT MAAR UKRIKGT HOE DANOOKMIJNADRES(Sorry voor t typen)

DIT VIND U NOOIT MEER!!! DUS HELP MEAAN DIE TRAPLIFT ALSTUBLIEFT. U ENVOOR DE MENSEN DIE MIEPEN OVER DE 2 NAMEN?! Ik zit op mijn man zijn account. In deandere advertenties ziet u al mijn certificaren als bewijs!Wegens ineens snel achteruit gaan met mijn ziekte en niet meer beter worden, waardoor ik mijn trap niet op kan naar mijn “baby”kamer doe ik bijna al mijn Reborn poppen weg. Ik heb van alle baby’s de certificaat en voor de meesten flink betaald. De meesten zijn nog geen half jaar tot een jaar oud en liggen afgesloten in een rookvrije kamer. Ik heb er nog veel meer incl peuters.


Helaas kan ik niet zomaar naar boven dus met deze fotos zult u het even moeten doen maar op die maddie na zijn ze MET CERTIFICAAT EN BOXOPENING. En een terugstuur garantie U KRIJGT DUS MIJN ADRES MAAR LANGSKOMEN IS ALTIJD MOGELIJK!!! KIJK NU BIJ DE ANDERE ADVERTENTIES VOOR ALLE CERTIFICATEN!!

Voor elk heb ik minstens 400 betaald dus u kunt ze eventueel doorverkopen maar ik hoop natuurlijk niet dat dit de intensie is, ow en de 2e baby 150 euro,3e baby 125 suro dus voor 500 3 babys met certificaat en terugstuur /geldbterug garantie!!! En u helpt mij met een traplift en meerdere aanpassingen in huis!!

Ik hoop nog meer peuters/ Elijah, pascalle, marley, heel veel twin a en b, maar ik maak morgen even fotos van de certificaten. O en de babys zonder certificaat zijn 100!!! Dus u bent altijd welkom!. En zoLs ik al zei bij de babys op de foto. Allemaal certificaat. En hoe lief zijn broertje en zusje Sandie🥹💔 breekt echt mijn hart dit maar ik heb geen andsre keuzs en reageer alsjeblieft alleen als u een baby wilt kopen of een vraag heb. Ik vind alle beterschapswensen superlief maar dat wordt ik niet meer helaas.

De Sandies mogen samen voor 225, die horen gewoon samen🥹🙏🏻❤️ MAAR los mag natuurlijk ook gewoon voor 150
Advertentienummer: m2055163122